You are here

Η κλινική ΙΣΙΣ αποχαιρέτησε το 2020 με υψηλά ποσοστά γεννήσεων

22/01/2021 11:20

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν μία δύσκολη χρονιά, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας ωστόσο τα χαμόγελα ευτυχίας δεν έλειψαν στην κλινική ΙΣΙΣ από τους νέους γονείς που υποδέχθηκαν τα νέα μέλη των οικογενειών τους.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 580 τοκετοί το 2020 στην κλινική ΙΣΙΣ, εκ των οποίων οι 80 με την καινοτόμο μέθοδο VBAC (φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική), μια κύρια πρακτική που εφαρμόζεται από την πρώτη μέρα λειτουργίας της κλινικής. Επίσης στην κλινική πραγματοποιήθηκαν 800 θεραπείες υπογονιμότητας εκ των οποίων οι 500 με τη μέθοδο εξωσωματικής γονιμοποίησης ενώ οι 350 νέες γεννήσεις με τη μέθοδο εξωσωματικής γονιμοποίησης ξεπέρασαν το συνολικό αριθμό των 2000 βρεφών που γεννήθηκαν στην κλινική.

Ο Δρ. Ανδρέας Μαυρίδης, γυναικολόγος της κλινικής ΙΣΙΣ εξειδικευμένος στην υπογονιμότητα και την εξωσωματική γονιμοποίηση, δήλωσε: «Το 2020 αδιαμφισβήτητα ήταν μία χρονιά με πολλές προκλήσεις και η πανδημία συνεχίζει να επηρεάζει την κυπριακή κοινωνία αλλά και όλο τον κόσμο. Σε αυτό το περιβάλλον, το προσωπικό μας παρέμεινε αισιόδοξο προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αποτελέσματα στους μέλλοντες γονείς που υποδέχθηκαν ή αναμένεται να υποδεχθούν τα νέα μέλη της οικογένειας τους. Με κύριο γνώμονα τους μελλοντικούς γονείς, η κλινική μας θα συνεχίσει το έργο της στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην κυπριακή κοινωνία, με το ίδιο σθένος και αποφασιστικότητα».

Με την κλινική ΙΣΙΣ να επιτυγχάνει τα υψηλότερα ποσοστά γονιμοποίησης στην Κύπρο την περσινή χρονιά (80% επιτυχία), το προσωπικό και οι γιατροί της κλινικής υποδέχονται το νέο έτος με περισσότερη αισιοδοξία και διάθεση να στηρίξουν τους μέλλοντες γονείς σε όλη τη διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης.

Μάθετε περισσότερα στο www.isisclinic.com