You are here

Η KPMG Κύπρου στηρίζει την εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού «Όλα τα παιδιά με σχολικά»

05/09/2022 14:31

Αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας μας ανά το παγκόσμιο αποτελεί το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που συνδυάζει την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη με την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. Όπως κάθε χρόνο, στοχεύουμε στην υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία στην οποία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Μετά από κινητοποίηση συλλογής υλικού που διενεργήθηκε σε συνεργασία με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) προς υποστήριξη της εκστρατείας «Όλα τα παιδιά με σχολικά», το προσωπικό της εταιρείας μας συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό από σχολικά είδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Eκ μέρους της KPMG Kύπρου, η Μαρία Παπακώστα, Διοικητική Σύμβουλος και Επικεφαλής Clients & Markets, δήλωσε: «Εργαζόμαστε για να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία παραμένοντας πιστοί στις αξίες της εταιρείας μας και κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας για βελτίωση του κόσμου στον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της εταιρείας μας για την προσφορά τους. Η διαχρονικά γενναιόδωρη συνδρομή τους συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βασικών αναγκών πολλών συμπολιτών μας».