You are here

Η KPMG Κύπρου συμμετείχε στo επίσημο launch event της πλατφόρμας κρατήσεων "WE Hotels"

27/03/2023 16:38

Η KPMG Κύπρου συμμετείχε στο επίσημο launch event της πλατφόρμας κρατήσεων «WE Hotels» (www.wehotels.cy), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η πλατφόρμα κρατήσεων «WE Hotels», ενώ συζητήθηκε και αναλύθηκε η προβολή της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού αλλά και ως προορισμού επιχειρηματικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Η KPMG Κύπρου εκπροσωπήθηκε από τον κ. Κυπριανό Χριστοφίδη, Διοικητικό Σύμβουλο, Head of Travel, Leisure and Tourism.

Ο κ. Χριστοφίδης συμμετείχε σε συζήτηση για το ρόλο των ξενοδοχείων και της βιομηχανίας φιλοξενίας αναφορικά με το place branding και τον βιώσιμο τουρισμό στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Χριστοφίδης σχολίασε: «Ο κλάδος της φιλοξενίας και ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία βιώνουν την αυξανόμενη προσοχή των ταξιδιωτών και των τουριστικών πρακτόρων αναφορικά με τη βιώσιμη διαχείριση. Η συγκεκριμένη αγορά στην Κύπρο μαζί με πολλές άλλες πτυχές της οικονομίας θα πρέπει σύντομα να προσαρμοστούν για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στην αυξημένη ευαισθησία των πελατών της σε θέματα ESG. Ο βιώσιμος τουρισμός στην Κύπρο είναι παράγωγο της προσφοράς πραγματικής αξίας στους πελάτες, της μείωσης της υπερβολικής εξάρτησης από συγκεκριμένες αγορές και της αποτελεσματικής διαχείρισης του λειτουργικού κόστους».