You are here

Η KPMG Κύπρου συνεργάζεται με τη Salesforce

03/12/2021 15:01

Η KPMG Κύπρου υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη Salesforce και έγινε η 20η Εταιρεία Μέλος που εντάχθηκε επίσημα στο οικοσύστημα της KPMG - Salesforce.

Με συνδεδεμένες λύσεις cloud και Customer 360, η Salesforce αποτελεί έναν ηγέτη της αγοράς όσον αφορά τις πλατφόρμες Customer Relationship Management  (CRM). Η πλατφόρμα Salesforce ενδυναμώνει το ταξίδι του πελάτη σε σημαντικές λειτουργίες του front-office βοηθώντας τους οργανισμούς να αποκτήσουν μια ενιαία κοινή γνώση για κάθε πελάτη και τις αλληλεπιδράσεις του.

Η KPMG Global συνεργάστηκε με την Salesforce το 2019, για να ενισχύσει τις υπηρεσίες Customer και Connected Enterprise, που αποτελούν μια πελατοκεντρική προσέγγιση για ψηφιακό μετασχηματισμό που συνδέει τις λειτουργίες των επιχειρήσεων, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία των πελατών. Αυτή η συνεργασία έδωσε την ευκαιρία στην KPMG να αξιοποιήσει την τεχνολογία Salesforce για να ευθυγραμμίσει τις λειτουργίες των οργανισμών σε front, middle και back-office ώστε να παρέχουν ένα ολοκληρωμένο ταξίδι του πελάτη.

Η προσέγγιση της KPMG «Συνδεδεμένοι. Ισχυροί. Αξιόπιστοι.» που θέτει στο επίκεντρο τον πελάτη, σε συνδυασμό με τη βαθιά εμπειρογνωμοσύνη της σε συμβουλευτικές υπηρεσίες, μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να επιτύχουν πρόσβαση σε «συνδεδεμένες» γνώσεις, αυτοματοποιημένες λειτουργίες και μεγαλύτερη αφοσίωση πελατών και εργαζομένων. Με την ευθυγράμμιση με το κορυφαίο πακέτο (suite) προϊόντων multi-cloud της Salesforce, οι KPMG και Salesforce μπορούν να βοηθήσουν τους οργανισμούς να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες τους και να δημιουργήσουν έναν πελατοκεντρικό οργανισμό, έτοιμο να αντιμετωπίσει μελλοντικές προκλήσεις.

Ο Αντώνης Παρτζίλης, Διοικητικός Σύμβουλος, Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διοίκησης της KPMG Κύπρου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στην οικογένεια KPMG - Salesforce και δουλεύουμε με έναν συνεργάτη που μοιράζεται το όραμά μας για μια πελατοκεντρική, συνδεδεμένη επιχείρηση. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αποδείξει ότι ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας της KPMG με την τεχνολογία Salesforce μπορεί να δημιουργήσει πραγματική αξία για τους πελάτες μας. Είμαστε πλέον έτοιμοι να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στην Κύπρο και στο ταξίδι του μετασχηματισμού τους για εφαρμογή της τεχνολογίας Salesforce».

Η Έλενα Φιλιππίδου, Senior Manager, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διοίκησης και Local Salesforce Alliance Lead της KPMG Κύπρου, δήλωσε: «Η σύζευξη της τεχνογνωσίας της KPMG και της τεχνολογίας Salesforce θα ενδυναμώσει τους πελάτες μας να αναδιαμορφώσουν τις λειτουργίες πωλήσεων, εξυπηρέτησης, μάρκετινγκ και εμπορίου και να εκπληρώσουν την υπόσχεσή τους σε κάθε σημείο του ταξιδιού των πελατών με κερδοφόρο τρόπο».