You are here

Η KPMG προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες στη ZBG Rising Star

12/04/2018 15:44

Η KPMG Κύπρου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ZBG Rising Star Co. Ltd, κινεζική οντότητα και την εταιρεία D. Yang Sunflower Ltd, Κύπρου. Στο πλαίσιο της στρατηγικής "The Belt and Road", οι δύο οργανισμοί κατέληξαν σε συμφωνία για την παροχή προγράμματος κατάρτισης και πρακτικής ψηλής ποιότητας για λογαριασμό της KPMG.

Το πρόγραμμα κατάρτισης και πρακτικής θα διαρκέσει 5 εβδομάδες συνολικά και προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της KPMG στη Λευκωσία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2018.

Οι συνεδρίες θα παραδοθούν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντικά στελέχη που εργάζονται στην KPMG στην Κύπρο.

Στο τέλος των προγραμμάτων κατάρτισης, οι εκπαιδευόμενοι θα διατεθούν σε διάφορες ομάδες ανάλογα με τον τομέα σπουδών τους (Audit, Tax and Advisory. Θα τους ανατεθεί μέντορας και θα είναι υπεύθυνος για την προσφορά καθοδήγησης και εποπτείας σε διάφορους τομείς και βιομηχανίες.

Το πρόγραμμα κατάρτισης και πρακτικής στοχεύει στην ενίσχυση του ιστορικού των συμμετεχόντων, στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους για την απασχολησιμότητα και στην οικοδόμηση του διεθνούς κοινωνικού τους δικτύου για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον καθώς και τα μελλοντικά καθήκοντα και ευθύνες τους.

Περίπου 50 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κοινωνικό περιβάλλον της KPMG, να μάθουν την επαγγελματική τους διαδικασία εργασίας και να επικοινωνήσουν με τους έμπειρους μέντορες της KPMG.