You are here

Η Leptos Estates σφραγίζει την επιτυχία του έργου της Limassol Blu Marine, με την παρουσίαση του επίσημου βίντεο του

02/06/2020 13:58

Η Leptos Estates σφραγίζει την επιτυχία του έργου της ορόσημο για την Κύπρο, του Limassol Blu Marine, με την παρουσίαση του επίσημου βίντεο του. Το βίντεο σας ταξιδεύει στην όμορφη πόλη της Λεμεσού η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και η οποία μεταμορφώνεται σε μια κοσμοπολίτικη Πόλη-Θέρετρο και η οποία ανταγωνίζεται αντάξια αντίστοιχες πόλεις διεθνώς.

Η Λεμεσός είναι επίσης κέντρο διεθνών επιχειρήσεων, πόλος έλξης για ποιοτικό τουρισμό, επενδύσεων υψηλής απόδοσης καθώς επίσης κέντρο εμπορίου. Η κατασκευή της νέας μαρίνας, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, η ανάληψη του λιμανιού από πολυεθνικές εταιρείες μαζί με την δημιουργία διεθνούς καζίνου δημιουργούν μεγάλες προοπτικές για την Κυπριακή οικονομία.

Το Limassol Blu Marine έργο πρωτοποριακό και καινοτόμο στο είδος του, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και στο κέντρο της Νέας Ευρωπαϊκής Ριβιέρας . Συνδυάζει τρία υπερσύγχρονα κτίρια με πολυτελείς κατοικίες, με υπηρεσίες, ανέσεις και ευκολίες πέντε αστέρων. Η Leptos Estates προσφέρει στους εκλεκτούς αγοραστές και επενδυτές της με την δημιουργία του Limassol Blu Marine ένα ονειρεμένο ταξίδι στο απέραντο γαλάζιο.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στο www.limassolblumarine.com ή στο https://youtu.be/YS3WONNqFSE