You are here

Η Libertex με έδρα την Κύπρο καθίσταται ο Επίσημος Online Trading Partner της Μπάγερν Μονάχου

18/08/2022 13:38
  • Πρώτος Online Trading Partner για συναλλαγές CFD και ξένου συναλλάγματος της FC Bayern
  • Η χορηγία, με διάρκεια μέχρι το 2025, περιλαμβάνει πολυάριθμες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της τακτικής παρουσίας στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της FC Bayern και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μέσω των πινάκων LED του Allianz Arena

H  Libertex, μια από τις κορυφαίες διεθνείς πλατφόρμες συναλλαγών και μέρος του Ομίλου Libertex που ιδρύθηκε το 1997, εισέρχεται σε μια πολυετή συνεργασία με την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας. 

Είναι η πρώτη φορά που η Μπάγερν Μονάχου συνεργάζεται με έναν Online Trading Partner στον τομέα των συναλλαγών CFD και ξένου συναλλάγματος (τομέας B2C), αλλά και η πρώτη φορά που η Libertex χορηγεί έναν γερμανικό σύλλογο παράλληλα με τις υπάρχουσες δεσμεύσεις της στην Premier League.

"Με πάνω από 290.000 μέλη, η FC Bayern είναι ο αθλητικός σύλλογος με τους περισσότερους εγγεγραμμένους φιλάθλους παγκοσμίως. Όπως και ο σύλλογός τους, οι οπαδοί της Μπάγερν είναι ιδιαίτερα διψασμένοι για επιτυχία, αλλά επίσης δείχνουν να είναι δίκαιοι και αντικειμενικοί μετά από ήττες, κάτι που μας εντυπωσίασε" λέει ο Michael Geiger, CEO της Libertex. "Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε ο επίσημος Online Trading Partner του πιο επιτυχημένου συλλόγου της Γερμανίας με άμεση ισχύ".

Συνδυάζοντας τους ταχύτατους και συναρπαστικούς  κόσμους του ποδοσφαίρου και των συναλλαγών, η συνεργασία επιτρέπει στη Libertex να μοιραστεί την αγάπη της για το παιχνίδι και τον υγιή ανταγωνισμό με τα εκατομμύρια των πελατών της. Η FC Bayern συνδυάζει την έντονη νοοτροπία νικητή με μια ισχυρή δόση αυτοπεποίθησης, όπως ακριβώς και το σύνθημα της: Αν θέλεις να κερδίσεις, πρέπει να δουλέψεις σκληρά για αυτό! Ομοίως, το σύνθημα της Libertex «Trade For More», όπως εξηγεί ο CMO του Libertex Group Μάριος Χαϊλής: «Το trading απαιτεί ανάμεσα σε άλλα και ένα συγκεκριμένο βαθμό αυτοπεποίθησης, έχοντας υπόψη ότι η αλαζονεία δεν έχει θέση στον χώρο αυτό. Ταυτόχρονα χρειάζεται να αποκτήσεις αρκετή γνώση ώστε να αποφεύγεις τις λανθασμένες αποφάσεις. Πάνω σε αυτές τις βάσεις στηρίζουμε τους πελάτες μας, προσφέροντας τους -μεταξύ άλλων- έναν δοκιμαστικό λογαριασμό (demo account) καθώς επίσης και άλλο ενημερωτικό υλικό".

Ο Andreas Jung, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της FC Bayern για marketing δήλωσε: «Η Libertex είναι μια καινοτόμος εταιρεία σε μια αναδυόμενη παγκόσμια αγορά. Ανυπομονούμε να χτίσουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με μια από τις κορυφαίες διαδικτυακές πλατφόρμες συναλλαγών για έμπειρους επενδυτές».

Ως Επίσημος Online Trading Partner της FC Bayern, η Libertex θα είναι πλέον μέρος της περιμετρικής διαφήμισης στους LED πίνακες στο Allianz Arena του Μονάχου και θα έχει επίσης τακτική παρουσία στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της γερμανικής ομάδας.

Σχετικά με τη Libertex

H Libertex με έδρα την Κύπρο, αποτελεί μέλος του Ομίλου Libertex και προσφέρει επενδυτικές υπηρεσίες μέσω CFDs με υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία όπως εμπορεύματα, ξένο συνάλλαγμα, διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (EFTs), κρυπτονομίσματα και άλλα.

Τα τελευταία χρόνια η Libertex έχει αποσπάσει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των "Best CFD Broker Europe" (Global Brands Magazine, 2022) και "Most Trusted Broker in Europe" (Ultimate Fintech Awards, 2021). Η Libertex είναι ο Επίσημος Online Trading Partner των ποδοσφαιρικών ομάδων FC Bayern και Tottenham Hotspur, ενώνοντας έτσι τους συναρπαστικούς κόσμους του ποδοσφαίρου και των επενδύσεων.

Από το 1997 που ιδρύθηκε, ο Όμιλος Libertex έχει αναπτυχθεί σε έναν ποικιλόμορφο οργανισμό εταιρειών εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η επενδυτική πλατφόρμα της Libertex χρησιμοποιείται από την Indication Investments Ltd, η οποία εδρεύει στην Κύπρο υπό την εποπτεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου με Αριθ. Άδειας 164/12.

Περισσότερα για την Libertex στο www.libertex.com

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 62.2% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.