You are here

Η Louis Hotels ανέλαβε το πεντάστερο “Once in Mykonos”

22/10/2021 12:58

Ο Όμιλος επικεντρώνεται στη διαχείριση και μεταμόρφωση υπερπολυτελών μονάδων

Ένα από τα πιο κομψά και στιλάτα ξενοδοχεία στην Ελλάδα πρόσθεσε στη συλλογή της η Louis Hotels. Ο Όμιλος, που έγινε πλέον συνώνυμος με την πιο ποιοτική εμπειρία φιλοξενίας, ανακοινώνει τη μακροχρόνια ενοικίαση και διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου “Once in Mykonos” που βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει τον ερχόμενο Μάιο.

Το “Once in Mykonos” είναι ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα αρχιτεκτονικά ξενοδοχεία ενώ φημίζεται για την προνομιούχα τοποθεσία του, ακριβώς πάνω από τη μαγευτική παραλία Ορνού. Με την εγγύηση φιλοξενίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση από την ομάδα της Louis Hotels, η μονάδα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους επιζητούν την καλύτερη εμπειρία διακοπών στο «νησί των ανέμων»!

Όλες οι σουίτες του “Once in Mykonos” -εκ των οποίων οι 24 με ιδιωτική πισίνα- αντικρύζουν το Αιγαίο πέλαγος και υπόσχονται στιγμές ηρεμίας και διακριτικής πολυτέλειας. Γαστρονομικές εμπειρίες και ένα κομψό pool bar συνθέτουν ένα λαμπερό σκηνικό, όπου οι στιγμές αποκτούν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Με την προσθήκη του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου, η Louis Hotels αποδεικνύει την αφοσίωσή της στην ποιοτική φιλοξενία με έμφαση στις υπερπολυτελείς μονάδες. Ήδη ο Όμιλος ανέλαβε τη διαχείριση και τη μεταμόρφωση του επίσης πεντάστερου ξενοδοχείου Asterion Resort & Spa. Η εντυπωσιακή μονάδα που βρίσκεται στα Χανιά συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη πολυτέλεια και διαθέτει όλες τις ανέσεις που κάνουν τη διαμονή του κάθε επισκέπτη μοναδική. Τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες του Asterion διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και εξαιρετικές επιλογές για τις πιο αξέχαστες διακοπές σε ένα μοντέρνο boho chic περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, η Louis Ηotels προχωρά κατά την περίοδο του χειμώνα 2021/22 στην ολοκληρωτική ανακαίνιση και αναβάθμιση του boutique ξενοδοχείου της Mykonos Theoxenia, μέλος των Design Hotels το οποίο βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα από τους φημισμένους ανεμόμυλους του νησιού. Για την ανακαίνιση, ομάδα γνωστών διακοσμητών εμπνεύστηκε από χρώματα και γραμμές του νησιού της Δήλου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Μύκονο. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν το ανανεωμένο πρόσωπο του ξενοδοχείου τον Μάιο του 2022.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την τεχνογνωσία που διαθέτει η ελληνική εταιρεία Tresor Hotels, σε luxury boutique ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά, η Louis Hotels υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τoν όμιλο (Τresor Hospitality Group) για τα ξενοδοχεία της στη Μύκονο.

Με την επικέντρωσή του στην πολυτελή φιλοξενία με τη διαχείριση elegant ξενοδοχείων, o Όμιλος Louis Hotels ανανεώνει το προϊόν του και αναβαθμίζει συνεχώς τις μονάδες του, ώστε να καταφέρνει κάθε φορά να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών του. Ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις φιλοξενίας, η έμπειρη ομάδα της Louis Hotels συνδυάζει αρμονικά τον χαρακτήρα του κάθε ξενοδοχείου με την περιοχή στην οποία βρίσκεται, με το αποτέλεσμα να εκπλήσσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.