You are here

Η Louis Hotels προσφέρει δωρεάν το PCR test στους τουρίστες που επιλέγουν τα ξενοδοχεία της

16/04/2021 17:34

Η εταιρεία θα διενεργεί σε εβδομαδιαία βάση τεστ σε ολόκληρο το προσωπικό του κάθε ξενοδοχείου

Την πρόθεσή της να ενισχύσει έμπρακτα τις προσπάθειες για τόνωση του τουριστικού ρεύματος προς την Κύπρο, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τους περιορισμούς που εφαρμόζει κάθε χώρα, εκφράζει η Louis Hotels. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώνει ότι θα προσφέρει δωρεάν τη μοριακή εξέταση (PCR) που απαιτείται κατά την επιστροφή των τουριστών στην χώρα τους με βάση τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται.

Η Louis Hotels, εφαρμόζοντας αυτή την καινοτομία, είναι η πρώτη στον τομέα του τουρισμού που ανακοινώνει αυτή την πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, όσοι τουρίστες θα διαμείνουν φέτος το καλοκαίρι στις ξενοδοχειακές μονάδες της για περίοδο 7 ή περισσότερων διανυκτερεύσεων θα εξασφαλίζουν δωρεάν το τεστ. Για όσους επιλέξουν λιγότερες διανυκτερεύσεις, η Louis Hotels θα επιχορηγεί το PCR τεστ που θα προσφέρεται στους επισκέπτες αυτούς σε πολύ χαμηλή τιμή. Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε συνεργασία με διαπιστευμένα εργαστήρια που θα διενεργούν την εξέταση σε ειδικό χώρο σε κάθε ξενοδοχείο Louis, για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των πελατών. Στον ίδιο χώρο η Louis Hotels θα υποβάλει και όλο το προσωπικό του κάθε ξενοδοχείου σε εβδομαδιαίο τεστ ταχείας διάγνωσης (rapid test), διασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια για τους πελάτες της.

Αυτό το διάστημα οι κάτοικοι των χωρών που βρίσκονται στην κόκκινη κατηγορία όπως π.χ αυτών της Ρωσίας, Ουκρανίας και άλλων για να ταξιδέψουν εκτός χώρας θα πρέπει να προσκομίσουν στη χώρα τους αρνητικό μοριακό τεστ πριν την αναχώρησή τους και με την είσοδό τους στην Κύπρο θα πρέπει να κάνουν άλλο ένα μοριακό τεστ στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Κατά την επιστροφή στην πατρίδα τους καλούνται να κάνουν ακόμη ένα PCR test το οποίο θα προσφέρει δωρεάν η Louis Hotels επωμιζόμενη το κόστος. Η μοριακή εξέταση θα προσφέρεται και στους τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σουηδία και όλες τις αγορές που θα χρειάζονται το αρνητικό αποτέλεσμα του test για την επιστροφή στην χώρα τους.

Σε περίπτωση που εντοπιστεί θετικό κρούσμα στις μονάδες κατά τον έλεγχο PCR, τότε άμεσα θα ενεργοποιείται το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζει η εταιρεία στις μονάδες της. H Louis Hotels, τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού της υποδέχεται και φέτος ταξιδιώτες και ντόπιους με τα καλύτερα πακέτα διακοπών.

Στις μονάδες της Louis Hotels οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας, μέσα από διαφορετικές συλλογές ξενοδοχείων που καλύπτουν όλα τα γούστα και ανάγκες: την Elegant Collection, τη Villa Collection και τη Family Collection.