You are here

Η Marathon Trading και το Ice Power υποστηρίζουν τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση 25th Logicom Cyprus Marathon που διεξάγεται στις 12 Μαρτίου 2023

22/02/2023 10:56

Marathon Trading και Running in Cyprus ανακοινώνουν περήφανα την έναρξη της συνεργασίας τους για το 2023, δυνάμει της οποία η Ice Power είναι Χρυσός Χορηγός και υποστηρικτής στους χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση 25th Logicom Cyprus Marathon, που διεξάγεται φέτος την Κυριακή 12 Μαρτίου στην Πάφο.

Η Ice Power ως διαχρονικός υποστηρικτής του κυπριακού αθλητισμού και της συστηματικής σωματικής καλλιέργειας και δράσης ευρύτερα, έτσι και φέτος υποστηρίζει τους δρομείς και φροντίζει ώστε να τους παρέχει τα εχέγγυα για μια απροβλημάτιστη διαδρομή, ελαχιστοποιώντας τον πόνο και τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Η Μanaging Director της Marathon Trading κα Έλενα Καπακιώτη εξέφρασε την χαρά και ικανοποίηση της για αυτή την συνεργασία, που για άλλη μια φορά στηρίζει εμπράκτως την κοινωνία και τον αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στην συστηματική και στοχευμένη δράση της Ice Power που αποτελεί μέρος της στρατηγικής του brand.

Ο μεγάλος δρομικός αγώνας Cyprus Marathon, είναι ο ιστορικότερος και ο πιο δημοφιλής Μαραθώνιος στην Κύπρο, από το 1999, σε μια ξεχωριστή και εντυπωσιακή διαδρομή που συνδυάζει μαγευτικά τοπία και ιστορία με την παραδοσιακή μεσογειακή φιλοξενία. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις αγώνων δρόμου στην Κύπρο, η οποία, για άλλη μία χρονιά, φέρνει στο προσκήνιο το πανέμορφο μας νησί, μιας και ο αγώνας προσελκύει χιλιάδες και ξένους αθλητές από διάφορες χώρες. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τον αγώνα του μαραθωνίου, ημι-μαραθώνιο, αγώνα δρόμου 10 χλμ, το 5km Fun Run και τέλος το Wine Run. Ο αγώνας Kids’ Race για τους μικρούς φίλους, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 16:00.

“Με την υποστήριξη της Ice Power και της Marathon Trading αναβαθμίζουμε φέτος περαιτέρω τις υπηρεσίες μας προς τους δρομείς, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα σημεία φυσιοθεραπείας. Πρόκειται για μια σημαντική παροχή προς τους αθλητές για την οποία έχουμε επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες” δηλώνει ο Marketing & Partnerships Director του 25th Logicom Cyprus Marathon κ. Γιώργος Κακουρίδης.

Η Ice Power παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα κρυοθεραπείας για άμεση ανακούφιση των δρομέων, ενώ θα έχει έντονη παρουσία στον τερματισμό, όπου με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές θα προσφέρει υπηρεσίες φροντίδας και ανακούφισης στους δρομείς, μετά τον απαιτητικό τους αγώνα. Τα προϊόντα της Ice Power αποτελούν πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους, εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός Μαραθωνίου δρόμου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.logicomcyprusmarathon.com και στο www.facebook.com/CyprusMarathonOfficial.