You are here

Η Medochemie χορηγός της εκπομπής «Επιστήμη και Κοινωνία»

23/09/2020 09:40

Στηρίζοντας την ακαδημαϊκή και επιστημονική κοινότητα, αλλά και την ανάγκη για σφαιρική ενημέρωση των πολιτών , η φαρμακοβιομηχανία Medochemie καθίσταται χορηγός της εκπομπής «Επιστήμη και Κοινωνία», η οποία αποτελεί μια συμπαραγωγή του ΡΙΚ και του Ινστιτούτου Κύπρου.

Η εκπομπή, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου, φιλοξενεί διακεκριμένους επιστήμονες από την Κύπρο, την Ελλάδα και την ελληνόφωνη διασπορά, οι οποίοι αναλύουν διαχρονικά και επίκαιρα ζητήματα, μέσα από επιστημονική προσέγγιση, έρευνες, συμπεράσματα και εισηγήσεις.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie, κ. Νίκος Χρηστίδης, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας , προβάλλοντας παράλληλα το έργο και τα επιτεύγματα της επιστήμης, ως αξιόπιστου τρόπου ανάλυσης των διάφορων σύγχρονων προβλημάτων.

Η εκπομπή «Επιστήμη και Κοινωνία» θα προβάλλεται από το ΡΙΚ1 και το Δορυφορικό Πρόγραμμα, κάθε δεύτερη Παρασκευή, στις 23:00 και σε επανάληψη από το ΡΙΚ1 την Κυριακή, στις 11:30 και από το ΡΙΚ2 τη Δευτέρα, στις 18:30.