You are here

Η Medochemie στηρίζει τον πρωταθλητή JUDO Άριστο Μιχαήλ

03/03/2021 09:20

Προωθώντας το οικουμενικό μήνυμα του «ευ αγωνίζεσαι», ως αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς κοινωνίας, η Medochemie βρίσκεται αυτή τη φορά στο πλευρό του Κύπριου πρωταθλητή Judo - 81kg Ανδρών, Άριστου Μιχαήλ, ενισχύοντας τις προσπάθειες του για κατάκτηση του μεγάλου του στόχου, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie, Νίκος Χρηστίδης, στη σημερινή εποχή όπου η προώθηση των ιδανικών και αξιών του αθλητισμού αποτελούν αναγκαιότητα, η Medochemie στηρίζει με μεγάλη υπερηφάνεια τον Άριστο, σε αυτόν τον  επίπονο και αξιόλογο αγώνα του.

Οι νέοι, είπε ο κ. Χρηστίδης, αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου, γι’ αυτό και στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού θα πρέπει να έχουν όλα τα δυνατά εφόδια, ώστε να συνεχίσουν τις άοκνες προσπάθειες τους για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τους ίδιους, αλλά και την πατρίδα μας. 

O Άριστος Μιχαήλ άρχισε να ασχολείται με το Τζούντο σε ηλικία 9 ετών, ενώ όνειρο του ήταν πάντα να ασχοληθεί επαγγελματικά με το άθλημα, εξασφαλίζοντας κάποια στιγμή συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε πολύ νεαρή ηλικία, το 2017 σήκωσε την Κυπριακή σημαία στο 2ο σκαλοπάτι του βάθρου, στο Ευρωπαϊκό Κύπελο νέων στην Πράγα, διάκριση την οποία πέτυχε και στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, το 2019.

Τον Σεπτέμβρη του 2018  κατάφερε να μπει στους 16 καλύτερους αθλητές της Ευρώπης, ενώ την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο του  σε αγώνες Grand Prix. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 ο Άριστος κατέκτησε σε ηλικία 20 ετών  το Παγκύπριο Πρωτάθλημα ανδρών και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε 4 αγώνες Grand Prix και Grand Slam. Μάλιστα στο Grand Prix της Τιφλίδας κατάφερε να βρεθεί στους 16 καλύτερους αθλητές.