You are here

Η νέα εφαρμογή Cablenet TV GO είναι εδώ!

31/07/2020 11:34

Η Cablenet παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή Cablenet TV GO για να μπορούν οι Συνδρομητές της να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα όπου κι αν βρίσκονται, εντός ή εκτός σπιτιού.

Με τη νέα εφαρμογή, οι Συνδρομητές της Cablenet που έχουν Υπηρεσία Τηλεόρασης, θα μπορούν εύκολα, απ’ όπου κι αν βρίσκονται να απολαμβάνουν περισσότερα από 60 κανάλια, να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα, όποτε θέλουν με τη δυνατότητα Replay TV, αλλά και να προγραμματίζουν την εγγραφή του με τη δυνατότητα Record TV.

Πιο συγκεκριμένα, οι Συνδρομητές της Cablenet, με την εφαρμογή Cablenet TV GO θα μπορούν:

  • Να παρακολουθούν επιλεγμένα κανάλια, ανάλογα με την Υπηρεσία Τηλεόρασης Cablenet που έχουν επιλέξει.
  • Να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα, μέσω του Replay TV, έως και 7 ημέρες μετά την πρώτη προβολή.
  • Να διακόπτουν, να σταματάνε και να συνεχίζουν το πρόγραμμα που παρακολουθούν ζωντανά.
  • Να βλέπουν ποιο πρόγραμμα είναι Δημοφιλές τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, σύμφωνα με τις τάσεις του κοινού.
  • Να δουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των καναλιών, ανά πάσα στιγμή.
  • Να δημιουργήσουν διαφορετικά προφίλ, κάτω από το δικό τους account και να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα του Γονικού Ελέγχου.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το App Store και το Google Play. Oι Συνδρομητές της Cablenet, που έχουν υπηρεσία Τηλεόρασης, μπορούν τώρα να την κατεβάσουν και να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία με τις δυνατότητες που τους προσφέρει η εφαρμογή Cablenet TV GO.

Η εφαρμογή Cablenet TV GO παρέχεται στους Συνδρομητές της Υπηρεσίας Τηλεόρασης που έχουν επιλέξει ένα από τα πακέτα Variety TV, Variety Xtra TV ή Complete TV.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες και την ενεργοποίηση της εφαρμογής, μπείτε στη σελίδα www.cablenet.com.cy/tvgoapp