You are here

Η νέα εταιρεία πληροφορικής INFINITY GRAPE μπήκε δυναμικά στην κυπριακή αγορά

04/10/2021 10:22

Η εταιρεία InfinityGrape με ειδίκευση στους τομείς Cloud Computing, Software Development and Infrastructure ιδρύθηκε το 2020 έχοντας τη βάση της στη Λεμεσό. Στόχος της ίδρυσης της είναι η υποστήριξη των κυπριακών επιχειρήσεων ως προς την προσαρμογή τους στα νέα τεχνολογικά δεδομένα και η μείωση του κόστους τους υιοθετώντας νέες καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές.

Η InfinityGrape είναι μια ταχέως μεταβαλλόμενη και αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυση της έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί παραρτήματα και εκτός Κύπρου σε χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ελλάδα και το Ισραήλ.

Η εξιδεικευμένη ομάδα της παρέχει λύσεις με βάση τις ανάγκες της κάθε επιχείρησής λαμβάνοντας υπόψη την ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη που διαδραματίζεται σε διεθνές επίπεδο.

Ως εκ τούτου, η Infinity Grape υποστηρίζει τους πελάτες της σε ότι αφορά το Secure Cloud Computing, το οποίο αφορά εταιρείες που επιθυμούν να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους σε ασφαλείς βάσεις δεδομένων στο διαδίκτυο. Παρέχει και χτίζει ειδικά λογισμικά προγράμματα για να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών της. Προσφέρει επίσης, συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαιδευτικά σεμινάρια στους πελάτες της και στους υπαλλήλους τους βοηθώντας τους να προσαρμοστούν στα νέα τεχνολογικά δεδομένα.

Σημαντικό επίτευγμα είναι οι στρατηγικές συνεργασίες που έχει αναπτύξει με εταιρείες κολοσσούς στον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας όπως η Microsoft, η 3CX, η Watchguard και πολλές άλλες.

Για το λόγο αυτό έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα υπηρεσιών για τις εταιρείες που θέλουν να εξελιχθούν και να αναβαθμιστούν, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Τα πακέτα απευθύνονται σε μικρές και σε αναπτυσσόμενες εταιρείες της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.infinitygrape.com/

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: +357 25 58 28 62