You are here

Η νέα ταινία του Δημήτρη Λογοθέτη «ManofWar» που θα γυριστεί στην Κύπρο και επίσημα στο στάδιο του pre-production

13/02/2020 15:22

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του «JiuJitsu», ο Δημήτρης Λογοθέτη ετοιμάζεται για την επόμενη του ταινία«Man of War»,η οποία βρίσκεται και επίσημα στο στάδιο του pre-production.Η ταινία που είναι παραγωγής και σκηνοθεσίας του κ. Λογοθέτη και της ομάδας του, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στην Κύπρο περί τα τέλη Απριλίου.

Ο Δημήτρης Λογοθέτης, επίσης παραγωγός και σκηνοθέτης της ταινίας «JiuJitsu» που γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2019 εξολοκλήρου στην Κύπρο ανέφερε «έχουμε ξεκινήσει επίσημα την προετοιμασία για την παραγωγή της νέας μας ταινίας. Αυτή τη στιγμή, οριστικοποιούμε τον προϋπολογισμό μας, αναζητούμε τις τοποθεσίες για τα γύρισμα, οργανώνουμε το συνεργείο μας και ετοιμάζουμε συμβόλαια.»Η ομάδα παραγωγήςβρίσκεται επίσης σε συνομιλίες με διάφορους ηθοποιούς για τουςπρωταγωνιστικούςρόλους, μη έχοντας,ωστόσο, καταλήξει επίσημα σε κάποιο όνομα.

Το σενάριο της ταινίας«Man of War» είναι του Gary Scott Thompson, σεναριογράφοςτων franchise ταινιών «Fast&Furious». Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο κ. Λογοθέτης σε συνεργασία με τον παραγωγό ToddGarner, πρώην πρόεδρο παραγωγής της WaltDisney, καθώς και ταινιών όπως το «Knight and Day», «PaulBlart: MallCop» το «xXx», αλλά και του νέου «MortalKombat».

Επιπρόσθετα, η ομάδα παραγωγής σε συνεργασία με τον κύπριο παραγωγό Κρίς Οικονομίδης, δουλεύουν πάνω σεακόμη δύο ταινίες που ζήτησε η εταιρεία διανομής ταινιών HighlandFilmGroup.Όπως επεσήμανε οκ. Λογοθέτης, «για όλες αυτές τις ταινίες, η πρώτη μας επιλογή είναι η Κύπρος.»

Η πρώτη από τις προαναφερόμενες δύο ταινίες είναι το«Kickboxer: Armageddon», συνέχεια του «Kickboxer: Vengeance and Retaliation» με πρωταγωνιστή τον AlainMoussi (JiuJitsu), τον Jean-ClaudeVanDamme και τον ChristopherLambert. Η δεύτερη ταινία είναι αναβίωση μιας πολύ μεγάλης παραγωγής της δεκαετίας του 80’ που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η CEO της HighlandFilmGroup, ArianneFraser δήλωσε πρόσφατα, «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε μαζί με τον Δημήτρη Λογοθέτη. Προσωπικά, παρακολούθησα την πρώτη εκδοχή της ταινίαςJiuJitsuαπό τον σκηνοθέτη και έχω να πω ότι είναι άκρως διασκεδαστική και γεμάτη δράση!»