You are here

Η οικονομία την επόμενη μέρα το θέμα της Συνέλευσης του ΚΕΒΕ

04/12/2009 10:25
•Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομιλία του Προέδρου Χριστόφια

• Ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Μ. Μαυρομμάτης θα καταθέσει τις προτάσεις του Επιμελητηρίου

• Στις 7 Δεκεμβρίου σε αίθουσα της Διεθνούς Έκθεσης


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η 82η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 5:00μ.μ. στην αίθουσα Α1 της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία.

Στη συνέλευση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στη διεθνή οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην Κύπρο. Ακόμα, αναμένεται ότι ο κ. Χριστόφιας θα μιλήσει για τα σχέδια της Κυβέρνησης, όσον αφορά τα μέτρα για τόνωση της οικονομίας.

Κύριος ομιλητής στη συνέλευση θα είναι ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Μάνθος Μαυρομμάτης, ο οποίος ενόψει της διεθνούς κρίσης, θα παρουσιάσει τις θέσεις του Επιμελητηρίου για την επόμενη μέρα της οικονομίας. Ειδική αναφορά θα κάνει ο κ. Μαυρομμάτης στις προτάσεις του επιχειρηματικού κόσμου για αντιμετώπιση της κρίσης μέσα από ένα ολοκληρωμένο και μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εξυγίανσης της οικονομίας.

Στη συνέλευση θα παραστούν Αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων, Υπουργοί, Βουλευτές, Μέλη του Διπλωματικού Σώματος, Ανώτεροι Κρατικοί Λειτουργοί, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και επαγγελματικών οργανώσεων, μέλη των Επιμελητηρίων και επιχειρηματίες απ’ όλο το φάσμα της οικονομικής ζωής του τόπου.

Όπως πάντα, η Συνέλευση του ΚΕΒΕ αναμένεται να αποτελέσει ορόσημο για τις μελλοντικές αποφάσεις που θα ληφθούν για την εξέλιξη της κυπριακής οικονομίας.