You are here

Η Porsche Κύπρου τιμά τη γυναίκα και το ρόλο της στη σημερινή εποχή

07/03/2023 15:21

Σε μια διαφορετική και υπέροχη βραδιά, στις 2 Μαρτίου 2023, η Α.Ι ΜΟΤΟΚΙΝΙΣΗ ΛΤΔ, αντιπρόσωπος της PORSCHE Κύπρου, υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους, συνεργάτες και εκπροσώπους των ΜΜΕ στο showroom της Porsche στη Λευκωσία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επερχόμενη παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου, θέλοντας να τιμήσει τη γυναίκα και το ρόλο της στη σημερινή εποχή.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι ψυχολόγοι και ψυχοθεραπεύτριες, κυρίες Άννα Πογιατζή Χαμπουλλά και Έστερ Σινετάρ Σιάκκα θίγοντας καίρια θέματα για το σύγχρονο τρόπο ζωής των γυναικών, αντιμετώπισης προβλημάτων και ενδυνάμωσης τους στην κοινωνία του σήμερα.    

H Porsche, σε παγκόσμιο επίπεδο, στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες με μια καινοτόμο στρατηγική που έχει τίτλο «Shift Project», αναγνωρίζοντας πως, οι γυναίκες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της.

Το «Shift Project» αποτέλεσε τη βάση διαμόρφωσης μια διεθνούς κοινότητας, μέσω της οποίας  διακεκριμένες γυναίκες από όλα τα επαγγελματικά πεδία συναντιούνται, συνομιλούν και αλληλοεπιδρούν δημιουργικά και επιθυμούν να εμπνευστούν από το έργο και τη ζωή τους. Απώτερος στόχος, να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο σε μία παγκόσμια αλλαγή, ένα παγκόσμιο “shift” στα στερεότυπα που αφορούν τα δύο φύλα.

Όλα τα παραπάνω συνάδουν πλήρως με την εταιρική κουλτούρα της Porsche Κύπρου και της Α.Ι. ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ., η οποία στηρίζει διαχρονικά αξίες όπως η ισχυρή θέληση, το δυναμικό πνεύμα και η συνέπεια.

Εκ μέρους της Α.Ι ΜΟΤΟΚΙΝΙΣΗ ΛΤΔ και της Porsche Κύπρου, η κ. Παυλίνα Ιακωβίδου, Marketing & PR Manager της εταιρίας, ανέφερε ότι, «Αν μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, καταφέρουμε να στηρίξουμε, έμπρακτα και ουσιαστικά τα όνειρα γυναικών, δεν θα υλοποιήσουμε απλά ένα στόχο που έχουμε θέσει. Θα έχουμε βάλει το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, στον οποίο οι γυναίκες θα λάβουν επιτέλους αυτό που δικαιούνται. Ίσες ευκαιρίες και προοπτικές».

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Porsche Κύπρου, εδώ:

Website:

http://www.porsche.com.cy

Facebook:

https://www.facebook.com/PorscheCyprus/

Instagram:

https://www.instagram.com/porsche_cyprus/