You are here

Η Premier League στη Cytavision έως το 2025

21/07/2021 08:04

Η Cyta έχει εξασφαλίσει, μέσω διαγωνισμού, τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα για τη μετάδοση των ποδοσφαιρικών αγώνων της Premier League, για την τριετία 2022-2025. Οι αγώνες θα προσφέρονται ως μέρος του πρόσθετου πακέτου "Διεθνές ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα" (μηνιαία χρέωση €12,90 συμπ. ΦΠΑ), που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία διεθνών διοργανώσεων ποδοσφαίρου και άλλα δημοφιλή αθλήματα, όπως καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι συνδρομητές του πακέτου μπορούν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια και μέσω της εφαρμογής CytavisionGo.

Σχολιάζοντας την είδηση, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Καταναλωτικής Αγοράς της Cyta, Πέτρος Χαραλάμπους, δήλωσε: «Από το 2014 προσφέρουμε στους Κύπριους φιλάθλους την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα παιχνίδια υψηλής ποιότητας της Premier League. Η επέκταση της συνεργασίας μας για τρία ακόμα χρόνια ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των συνδρομητών μας και καθιστά τη Cytavision τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου στην Κύπρο».

Ο Paul Molnar, Chief Media Officer της Premier League δήλωσε: «H Premier League είναι πολύ ικανοποιημένη για τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας της με τη Cyta. Τα κανάλια Cytavision Sports ηγούνται της αγοράς στην  κάλυψη αθλητικών γεγονότων και οι φίλοι της Premier League μπορούν να προσβλέπουν σε ακόμα περισσότερους ζωντανούς αγώνες  τα επόμενα χρόνια.»

Πληροφορίες για όλα τα πακέτα της Cytavision βρίσκονται στην ιστοσελίδα  www.cyta.com.cy/tv-packages και αναλυτικά όλο το αθλητικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/cytavision-sports-content. Στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv-live-sports-events παρουσιάζεται το αναλυτικό πρόγραμμα προβολής όλων των αγώνων.