You are here

Η Primetel βελτιστοποιεί τις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού με τη λύση SAP Success Factors Employee Central

22/06/2021 11:07

Η Primetel PLC επέλεξε τη λύση SAP SuccessFactors Employee Central, μια ευέλικτη και παγκοσμίως διαδεδομένη HR λύση, σε μια στρατηγική απόφαση να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού, να ενισχύσει τη ροή εργασιών καθώς και να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους εργαζομένους της. Η λύση υλοποιήθηκε με επιτυχία από τον εξουσιοδοτημένο SAP συνεργάτη AMS Advanced Management Solutions Ltd.

Η λύση SAP SuccessFactors Employee Central, θα προσφέρει στην εταιρεία έξυπνο αυτοματισμό, υποστηρίζοντας έξυπνες υπηρεσίες και ροή HR εργασιών σε όλα τα συστήματα. Με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και την παροχή εργαλείων αυτοεξυπηρέτησης, η λύση επιτρέπει στους εργαζομένους να καταγράφουν την παρουσία τους και να βλέπουν το υπόλοιπο των διαθέσιμων αδειών τους με ευκολία. Με την ενσωμάτωση της λύσης στο υπάρχον σύστημα SAP Payroll, η Primetel PLC θα έχει πλέον τη δυνατότητα να διαχειρίζεται και να εφαρμόζει επιχειρηματικές διαδικασίες απρόσκοπτα σε ολόκληρο το φάσμα των HR διαδικασιών για πρόσβαση σε πολύτιμα δεδομένα, στρατηγική λήψη αποφάσεων και καλύτερη επιχειρηματική απόδοση. Πιο συγκεκριμένα, η λύση θα επιτρέψει στην εταιρεία να παρακολουθεί και να είναι ενήμερη ανά πάσα στιγμή για σημαντικές πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το ανθρώπινο δυναμικό και να ενημερώνεται για τυχόν αλλαγές. Επιπλέον, μέσω της λύσης, θα έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την επιχειρηματική της απόδοση καθώς και να δημιουργήσει έναν ελκυστικό χώρο εργασίας που απευθύνεται σε ταλαντούχους υπαλλήλους.

Η λύση SAP SuccessFactors αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα cloud - based HCM λογισμικά ανά το παγκόσμιο. Έχοντας εφαρμοστεί σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές, τη λύση SAP εμπιστεύονται περισσότεροι από 7,000 πελάτες σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας σε περισσότερους από 120 εκατομμύρια χρήστες να δουλεύουν συνεργατικά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: SAP SuccessFactors

Σχετικά με την Primetel PLC

Η Primetel είναι ένας από τους κορυφαίους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, ευρυζωνικής πρόσβασης, σταθερής τηλεφωνίας και τηλεόρασης στην Κύπρο. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2003, έχει το δικό της ιδιωτικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά δίκτυα οπτικών ινών στην Κύπρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας τόσο σε οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες, όσο και σε πελάτες χονδρικής.

Επισκεφθείτε το SAP News Center.  

Ακολουθήστε την SAP στο Twitter @SAPHellasCyprus και το Facebook @SAP.Hellas.Cyprus