You are here

Η Quality Group στηρίζει τις προσπάθειες για προσέλκυση ιατρικού τουρισμού στην Κύπρο

20/02/2020 12:19

Ένα διήμερο συνέδριο με συνολικά 60 συμμετέχοντες από την Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Φεβρουαρίου στο Radisson Blu Hotel, Larnaca με στόχο την ενημέρωση γύρω από τον ιατρικό τουρισμό. Διοργανωτής του συνεδρίου ήταν η αγγλική εταιρία Operations Abroad Worldwide και χορηγοί η Quality Group, το Radisson Blu Hotel, Larnaca και το Νοσοκομείο Τίμιος Σταυρός. 

Στο χαιρετισμό του την πρώτη μέρα έναρξης των εργασιών του συνεδρίου, ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες – εκπροσώπους του ιατρικού κλάδου και χαρακτήρισε την Κύπρο ιδανικό μέρος για ιατρικό τουρισμό. «Η νέα Εθνική Στρατηγική Τουρισμού θα δώσει το στίγμα ότι η Κύπρος έχει πλάνο και μπορούμε να προσελκύσουμε ιατρικό τουρισμό για την γενικότερη ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί», ανέφερε.

Ομιλητής κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ήταν και ο αναπληρωτής COO της Quality Group, κ. Αλέξανδρος Νερσεσιάν, ο οποίος παρουσίασε τον Όμιλο της Quality, τους πυλώνες δραστηριότητας του οργανισμού υπογραμμίζοντας την τεράστια συνεισφορά της εταιρείας στην ανάπτυξης της Λάρνακας  στα σχεδόν 30 χρόνια ύπαρξης. Ο κ. Νερσεσιάν στάθηκε ιδιαίτερα στο πλάνο επέκτασης του Νοσοκομείου του Τιμίου Σταυρού, στον μεσοπρόθεσμο στόχο του Oμίλου για δημιουργία κεντρικής περιοχής ιατρικών υπηρεσιών αλλά και στα πλάνα δημιουργίας κέντρων αποκατάστασης.