You are here

Η Remedica βρίσκεται δίπλα στους πυρόπληκτους και στους εθελοντές κατάσβεσης πυρκαγιών

04/07/2021 14:13

Η φαρμακευτική εταιρεία Remedica, βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των πυρόπληκτων και των εθελοντών κατάσβεσης των πυρκαγιών μέσω της αποστολής φορτηγών ψυγείων με προμήθειες στο συντονιστικό Κέντρο Κατάσβεσης στη Σκαρίνου. Προηγουμένως, θα γίνει στάση για ανεφοδιασμό με 10 χιλιάδες μπουκαλάκια νερό τα οποία θα διατεθούν στους πυρόπληκτους ενώ τα φορτηγά ψυγεία θα τεθούν στη διάθεση των αρμοδίων αρχών και θα χρησιμοποιηθούν κατά το δοκούν για αποθήκευση αναλώσιμων προϊόντων  που θα καταφθάνουν στο Κέντρο.

Οι χθεσινές πυρκαγιές χαρακτηρίζονται ως οι μεγαλύτερες που ξέσπασαν στην Κύπρο, η φαρμακευτική εταιρεία Remedica στηρίζει την τοπική κοινωνία μέσω των δράσεων της οι οποίες αντιπροσωπεύουν διαχρονικά δύο από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της τον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που είναι το περιβάλλον και ο άνθρωπος.

Η εταιρεία  εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση.  Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα.