You are here

Η SAP συμμετέχει στο 1ο Συνέδριο Λύσεων Αποθήκευσης & Διανομής

22/09/2008 13:55
Η SAP και το δίκτυο συνεργατών της παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, εφαρμογές, τεχνολογία, και υπηρεσίες για την ικανοποίηση των αναγκών των εταιρειών παροχής υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας (Logistics Service Providers-LSP). Οι λύσεις SAP βοηθούν τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών Logistics να κερδίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη διαχείριση των επιχειρησιακών διαδικασιών τους.

Η SAP, ως κορυφαίος προμηθευτής επιχειρησιακού λογισμικού, συμμετέχει στο 1ο Συνέδριο Λύσεων Αποθήκευσης και Διανομής με θέμα «3rd party logistics» που θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου 2008 στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστούν καίρια ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη των LSP εταιρειών όπως η πρόκληση της τεχνολογικής υποδομής που αφορά τις υπηρεσίες 3rd Party Logistics (3PL) και η αναγκαιότητα ένταξης τους στην στρατηγική των κυπριακών επιχειρήσεων. Επίσης θα αναλυθεί η έκταση της αναπτυξιακής πολιτικής της Κυπριακής κυβέρνησης και όλων των φορέων που την υλοποιούν. Το συνέδριο θα ανοίξει με ομιλία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Νίκος Νικολαϊδης.

Η λύση SAP for Logistics Service Providers περιλαμβάνει τις επιχειρησιακές λειτουργίες αποθήκευσης και διανομής, τιμολόγησης υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, την διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, του προγραμματισμού εφοδιαστικής αλυσίδας, την οικονομική διαχείριση τις εταιρικές υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό.

Η SAP θα συμμετάσχει στο συνέδριο με παρουσίαση του Βασίλη Παπαγγελή, Business Development - Supply Chain Management, SAP Hellas & Cyprus με θέμα την εξέλιξη των Logistics Service Providers και την πρόκληση για επιχειρησιακή υπεροχή. Ο Βασίλης Παπαγγελής είναι μέλος της SAP Ελλάδος & Κύπρου από το 2007 και ανήκει στην ομάδα του Business Development με κύρια ευθύνη την επιχειρησιακή ανάπτυξη των SAP λύσεων της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.