You are here

Η SoftOne πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του cloud

21/06/2019 12:47

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της SoftOne Κύπρου, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, στο 9ο ICT Conference (Συνέδριο Πληροφορικής και Επικοινωνιών). Η εταιρεία επιχειρηματικού λογισμικού που πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις που αφορούν το cloud παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει στην αγορά και την ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Η SoftOne συμμετείχε ως χορηγός στο Συνέδριο που αποτελεί θεσμό για τον κλάδο της τεχνολογίας-πληροφορικής στην Κύπρο και κατάφερε για μια ακόμα χρονιά να συγκεντρώσει ανώτατα στελέχη της ψηφιακής αγοράς και των εταιρειών που βρίσκονται στην πρωτοπορία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Σε μια διαδραστική και ενδιαφέρουσα παρουσίαση που κέρδισε τις εντυπώσεις των συνέδρων, ο κ. Θεόδωρος Γράνης, , International Product Specialist της SoftOne ανέλυσε τις υπηρεσίες της SoftOne η οποία διευρύνει διαρκώς το πελατολόγιό της τα τελευταία δύο χρόνια στα οποία δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά. Ο κ. Γράνης αναφερόμενος και σε επιτυχημένα παραδείγματα διεθνών κολοσσών που πρωτοπόρησαν στον τομέα τους, αναφέρθηκε στην κουλτούρα καινοτομίας που χαρακτηρίζει τη SoftOne και τις υπηρεσίες που προσφέρει, τονίζοντας ότι η νέα γενιά πελατών είναι πιο απαιτητική, δεν θέλει περιορισμούς και συγκρίνει όλες τις υπηρεσίες πριν αποφασίσει ποια θα επιλέξει.

Κατά την παρουσίαση, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας της SoftOne, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει ψηφιακά μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις: την επόμενης γενιάς Cloud τεχνολογία που θέτει τις βάσεις για ένα ακόμη πιο ευέλικτο και οικονομικό μοντέλο λειτουργίας, το enterprise mobility που ενισχύει ουσιαστικά την παραγωγικότητα των στελεχών παρέχοντας τους την πληροφορία όπου και αν βρίσκονται και σε όποια συσκευή επιλέξουν, την internet of things ready πλατφόρμα διασυνδεσιμότητας που επιτρέπει την εύκολη διασύνδεση με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα ή εφαρμογή και φυσικά τις λύσεις δυναμικής ευφυΐας που βελτιώνουν την ανθρώπινη αποτελεσματικότητα μέσα από μία σειρά καινοτόμων τεχνολογιών machine learning και artificial intelligence.