You are here

Η «The Star Medicines Importers Co. Ltd» περνά σε νέα εποχή, 64 χρόνια πρωτοπόροι στο χώρο της υγείας

10/08/2022 10:34

Με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και έχοντας ως βάση την πολυετή πείρα της στο χώρο της υγείας, η εταιρεία «The Star Medicines Importers Co. Ltd» περνά σε μία νέα εποχή. Σε μια προσπάθεια ανανέωσης, η εταιρεία αλλάζει εικόνα, θέτει νέους στόχους και όραμα και επανασυστήνεται στον κόσμο της υγείας ως «Star Medicines», διατηρώντας πάντα την αξιοπιστία και την ποιότητά της.

Από το 1958 που ιδρύθηκε στη Λεμεσό, η «Star Medicines» προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες και λύσεις σε προβλήματα υγείας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. «Καθημερινά εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε τα προϊόντα μας, ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτούς που τα χρειάζονται. Αυτό άλλωστε καθορίζεται μέσα από το όραμα, τις αξίες και την αποστολή μας». 

Η «Star Medicines» παρέχει υπηρεσίες εισαγωγής, αποθήκευσης, προώθησης και διανομής φαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, παιδικών και βρεφικών τροφών, ιατροφαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών, διατηρώντας συνεργασίες με μερικές από τις πιο αξιόπιστες και αξιόλογες εταιρίες στην Ευρώπη όπως η LEO Pharma Δανίας, η Tecnoskin, η FrezyDerm, η DEMO S.A. και η Pharmathen S.A. από Ελλάδα, η Verfora Ελβετίας, η Almirall S.A Ισπανίας κ.α. Παράλληλα, η εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς τις νέες απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς στον τομέα της φαρμακευτικής και της υγειονομικής περίθαλψης, προσπαθώντας να εντοπίζει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, αναβαθμίζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της. Κάθε μέλος της ομάδας συνεισφέρει ξεχωριστά μέσα από το πόστο του, ώστε να εκπληρωθεί ο κοινός σκοπός: Η συνεχής βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των ασθενών. 

Επιπλέον, πέραν του αξιόπιστου δικτύου συνεργατών που διατηρεί, η εταιρεία διαθέτει σήμερα μία ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία  εξυπηρετούν τις ανάγκες σχεδόν όλων των ιατρικών ειδικοτήτων. Την ίδια στιγμή προμηθεύει με προϊόντα της όλα τα νοσοκομεία, τις κλινικές, τα φαρμακεία και τα ιατρικά κέντρα της Κύπρου.  

Η «Star Medicines» είναι μια από τις παλαιότερες κυπριακές φαρμακευτικές εταιρίες του τόπου, η οποία έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο αξιόλογους και αποτελεσματικούς στρατηγικούς συνεργάτες του χώρου.