You are here

Η Τράπεζα Κύπρου επεκτείνει το φάσμα των ψηφιακών της επιλογών εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών Settle

05/06/2020 20:25

Η Τράπεζα Κύπρου διαδραματίζοντας πάντα ηγετικό ρόλο στην ψηφιακή οικονομία της χώρας, ενημερώνει και εμπλουτίζει συνεχώς τις ψηφιακές της επιλογές. Αυτή τη φορά, μέσα από την έναρξη συνεργασίας με την κορυφαία Ευρωπαϊκή εφαρμογή ψηφιακών πληρωμών Settle.

Το Settle αποτελεί ιδανική λύση πληρωμών για κινητά δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο για να πληρώνουν ή να δέχονται πληρωμές οπουδήποτε, οποτεδήποτε και μόνο με έναν αριθμό κινητού.

Με το Settle μπορείς να μοιράζεσαι τον λογαριασμό στις εξόδους σου με παρέα, να μοιράζεσαι τα έξοδα μεταξύ συναδέλφων ή φίλων, να έχεις άμεση πρόσβαση στον Settle λογαριασμό σου και πολλά άλλα. Όλα αυτά γίνονται χωρίς χρέωση και ανεξάρτητα από την τράπεζα στην οποία κάποιος επιλέγει να διατηρεί τους λογαριασμούς του.

Επιπρόσθετα, το Settle προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα και εικόνες με φίλους καθώς και με τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους.

Σε μια εποχή που οι καταναλωτές βρίσκονται συνεχώς μπροστά σε νέες ψηφιακές προκλήσεις η Τράπεζα Κύπρου βρίσκεται πάντοτε σε ετοιμότητα προκειμένου να τους παρέχει κάθε εύκολη και ασφαλή λύση, στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών. Πλέον οι συναλλαγές μας γίνονται  πιο εύκολα από ποτέ, χωρίς χρέωση, από όλους σε όλους, άμεσα.

Κατέβασε τώρα τo Settle στο κινητό σου, φόρτωσε τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου και Πάρε - Δώσε!

Όλες οι πληροφορίες που θα ήθελες να ξέρεις: https://www.bankofcyprus.com.cy/settle