You are here

Η Τράπεζα Κύπρου συνεχίζει να ανταλλάσει το κυπριακό νόμισμα χωρίς χρεώσεις

20/06/2008 15:15
Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να αποδέχεται την ανταλλαγή κυπριακών νομισμάτων και χαρτονομισμάτων σε ευρώ, από 1 Ιουλίου 2008 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2008, χωρίς καμία χρέωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Κύπρου είναι η πρώτη τράπεζα που ανακοινώνει την ανταλλαγή του κυπριακού νομίσματος χωρίς χρέωση, παρόλο που η υποχρέωση των τραπεζών για ανταλλαγή του κυπριακού νομίσματος λήγει στις 30 Ιουνίου και που η Κεντρική Τράπεζα με ανακοίνωση της, δίνει το ελεύθερο στις εμπορικές τράπεζες να εφαρμόσουν τη δική τους πολιτική σε σχέση με την ανταλλαγή και τις χρεώσεις.

Η ανταλλαγή αυτή θα γίνεται σε συγκεκριμένα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου, σε όλες τις πόλεις. Στη Λευκωσία στα υποκαταστήματα Καντάρας, Σταυρού, Πλατεία Ελευθερίας, Μακαρίου, Μακεδονίτισσας και Κάτω Λακατάμιας . Στη Λεμεσό στα υποκαταστήματα Αρχ. Μακαρίου Γ΄, Λινόπετρας, οδού Πάφου και στο Κεντρικό Λεμεσού. Στη Λάρνακα στο Κεντρικό Λάρνακας, στο αεροδρόμιο και στο υποκατάστημα Μακαρίου. Στην Πάφο, στο Κεντρικό Πάφου και στα υποκαταστήματα Πόλης Χρυσοχούς και Αλίαθων. Τέλος στα Κεντρικά Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας.