You are here

Η TUS Airways Ανακοινώνει την Πρώτη Φάση του Διευρυμένου Καλοκαιρινού Πτητικού της Προγράμματος για το 2023

06/12/2022 13:40

Η TUS Airways, η κορυφαία και μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, αποκαλύπτει σήμερα την πρώτη φάση του νέου συναρπαστικού της δικτύου για το Καλοκαίρι του 2023. Η TUS Airways αύξησε άμεσα τον στόλο αεροσκαφών της για να ενισχύσει τα αεροπορικά ταξίδια από την Κύπρο και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο νέες υπηρεσίες σε δημοφιλείς προορισμούς και αυξάνοντας τις πτήσεις σε υπάρχοντα δρομολόγια, με σκοπό να δώσει στους επισκέπτες ακόμη περισσότερες επιλογές όταν ταξιδεύουν.

Από τις 27 Μαρτίου 2023, η TUS Airways θα συνεχίσει τις πτήσεις από τη Λάρνακα προς τη ρομαντική πόλη του Παρισιού, μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαιρινό πρόγραμμα το 2022 με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις για τη μεγιστοποίηση της ταξιδιωτικής εμπειρίας και άνεσης. Η αεροπορική εταιρεία ενισχύει επίσης τις υπηρεσίες της στο νέο της χειμερινό δρομολόγιο μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, προσθέτοντας μια τρίτη πτήση κάθε Κυριακή από τις 26 Μαρτίου του 2023. Η TUS Airways είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που προσφέρει πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Κρήτης.

Η εταιρεία θα επεκτείνει περαιτέρω τον αριθμό των πτήσεων που προσφέρονται μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ, με 11 εβδομαδιαίες πτήσεις - προσφέροντας τον μεγαλύτερο αριθμό πτήσεων από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία μεταξύ των δύο πόλεων. Επιπλέον θα υπάρχει πτήση έως και 4 φορές την εβδομάδα που θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ.

Με όραμα να γίνει η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην περιοχή  της Ανατολικής Μεσογείου, η TUS Airways θα διευρύνει επίσης τις υπηρεσίες της από το Τελ Αβίβ στην Ελλάδα με νέες πτήσεις προς το Ηράκλειο και θα προχωρήσει στην επέκταση του πρόσφατα ανακοινωθέντος χειμερινού προορισμού της Αθήνας για το επόμενο καλοκαίρι. Η TUS Airways θα συνεχίσει επίσης τις πτήσεις προς την Πρέβεζα και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς το δημοφιλές δρομολόγιο μεταξύ Τελ Αβίβ και Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Η αεροπορική εταιρεία θα ανακοινώσει πολύ σύντομα την επόμενη φάση του καλοκαιρινού της πλάνου για το 2023, με συναρπαστικούς νέους προορισμούς και ακόμη περισσότερες πτήσεις στο τρέχον δίκτυο δρομολογίων της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, Ahmed Aly, δήλωσε: «Μετά από ένα επιτυχημένο 2022, όπου η TUS Airways εδραιώθηκε ως η μεγαλύτερη κυπριακή αεροπορική εταιρεία, συμβάλλοντας στους τομείς του τουρισμού, της οικονομίας, των επενδύσεων και των αεροπορικών ταξιδιών της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχουμε τη χαρά να κάνουμε την πρώτη από τις πολλές ανακοινώσεις σχετικά με τα σχέδιά μας για το 2023. Κοιτώντας μπροστά, εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι άλλη μια αξιοσημείωτη χρονιά, καθώς βλέπουμε μεγαλύτερη ζήτηση για πτήσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Από την Κύπρο, στόχος μας θα είναι να προσθέσουμε περισσότερες πτήσεις στις βασικές αγορές μας στο Ισραήλ, την Ελλάδα και τη Γαλλία, αλλά σύντομα θα ανακοινώσουμε και κάποιους συναρπαστικούς νέους προορισμούς. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, συνεργαζόμαστε στενά με τους φορείς του νησιού, όχι μόνο για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα της Κύπρου αλλά και για να καλύψουμε τις ταξιδιωτικές ανάγκες της κυπριακής κοινότητας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εργαζόμαστε ακούραστα για να εξασφαλίσουμε ένα ακόμη ρεκόρ για την καλοκαιρινή σεζόν και να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας, προσφέροντάς τους την καλύτερη δυνατή κυπριακή φιλοξενία».

Η αεροπορική εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα τις νέες και βελτιωμένες ομάδες ναύλων της, παρέχοντας στους επισκέπτες της περισσότερη ευελιξία και ελευθερία για μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Για να εξασφαλίσουν τους καλύτερους ναύλους, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους εύκολα και άνετα στο tusairways.com ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της TUS Airways (δωρεάν εντός Κύπρου στο 8000 2626 ή από το εξωτερικό στο +357 24200400).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το tusairways.com.