You are here

Η UNICARS κερδίζει και πάλι τις εντυπώσεις στο Motorshow

20/01/2010 16:26
H Unicars πραγματοποίησε δημοσιογραφική διάσκεψη την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στην Κρατική Έκθεση με την ευκαιρία του MOTORSHOW 2010. Στο περίπτερο 4, σε ένα τεράστιο και εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο οι μάρκες Volkswagen, Skoda, Audi και Seat εκθέτουν τα μοντέλα του Ομίλου.

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Unicars κος Αλέξανδρος Διογένους αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στη διαχρονική πορεία της εταιρείας και εστιάστηκε στην προσήλωση του οράματος της UNICARS «να κάνουμε τους πελάτες μας υπερήφανους για την επιλογή τους στην αυτοκίνηση παρέχοντας ασφαλή μέσα σε συνεχή κίνηση». Στο Μotorshow 2010 η Unicars «ενσαρκώνει» το όραμα της προσφέροντας όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον προβάλλοντας συγκεντρωμένα όλα τα νέα μοντέλα, με τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες και τα πολλαπλά βραβεία που κέρδισαν σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Volkswagen Bank με ελκυστικές λύσεις σε πακέτα χρηματοδότησης ενδυναμώνει την εικόνα της μάρκας.

Πρωταγωνιστής στη δημοσιογραφική διάσκεψη ήταν το νέο SUV της Skoda, το SkodaYeti που παίρνει το όνομα του από τον θρύλο του χιονάνθρωπου των Ιμαλαΐων και γίνεται το ίδιο ένας ζωντανός θρύλος, έτοιμος να κατακτήσει και τις πιο «δύσκολες» διαδρομές. Διατίθεται με νέους κινητήρες, προσφέρει νέες τεχνολογικές λύσεις, ένα εξελιγμένο σύστημα λειτουργίας εκτός δρόμου και διαθέτει ηλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή. Τα πέντε αστέρια που κέρδισε στο EURO NCAP και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά το κάνουν και το πιο ασφαλές αυτοκίνητο που οδηγήσατε ποτέ.

Στην Audi την παράσταση έκλεψε το Audi TT RS που σχεδιάστηκε για να θέσει τα πρότυπα στα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, προσφέρεται με κινητήρα TFSI με απόδοση 340 hp και σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνητης quattro και το κιβώτιο 6 ταχυτήτων εξασφαλίζει μία αίσθηση οδήγησης όμοια με αυτή αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ακόμα το νέο Audi A5 Sportback, το οικογενειακό coupe που καταφέρνει να συνδυάσει τη λειτουργικότητα με τις sport επιδόσεις διαθέτει τις τεχνολογικές καινοτομίες των κινητήρων TFSI, FSI και TDI, όπως και του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων S tronic για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.












Η SEAT παρουσίασε το πρωτοεμφανιζόμενο ΕΧΕΟ, ένα κομψό πολυτελές σαλούν, υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, που εκφράζει απόλυτα τις αξίες της SEAT - Σχεδιασμός, Δυναμικότητα, Ζωντάνια, το νέο LEON με νέο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό, σπορ χαρακτήρα και νέο κινητήρα 1.4 TSI 125 ίππων με 6τάχυτο κιβώτιο για κορυφαίες σπορ επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καθώς επίσης και το νέο Ibiza Cupra στην έκδοση Bocanegra.

Στη Volkswagen, το νέο Polo κατάφερε να κατακτήσει το πολύ σημαντικό βραβείο ‘European Car of the Year 2010’ και κατάφερε να ξεχωρίσει για την κατασκευαστική του αρτιότητα και την καινοτόμο τεχνολογία του. Δίπλα βρίσκεται το νέο Golf που πρόσφατα πήρε το βραβείο ‘World Car of the Year 2009’. Η Volkswagen ικανοποιεί κάθε γούστο με μια μεγάλη σειρά μοντέλων πιο πλήρη από ποτέ. Από αυτοκίνητα πολυτελείας, αυτοκίνητα ελεύθερου χρόνου 4χ4, αυτοκίνητα coupe, coupe convertibles και MPV που με μοναδικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι και το πολύ ξεχωριστό νέο Golf R20, που μπορείτε επίσης να δείτε από κοντά στο MOTORSHOW 2010.

Γνωρίστε από κοντά τους «πρωταγωνιστές» της Unicars στο MOTORSHOW 2010 στο Περίπτερο 4 στην Κρατική Έκθεση από τις 19 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.