You are here

Η Unicars κυρίαρχος στα compact SUVs

17/06/2021 10:30

Σε κυρίαρχη δύναμη στην κατηγορία των compact SUVs εξελίσσεται η Unicars. Στο πλέον ταχύτατο αναπτυσσόμενο segment, τα T-Cross και T-Roc δείχνουν να καλύπτουν πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις των καταναλωτών και αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές δίχως αντίπαλο. Στην συγκεκριμένη κατηγορία η εταιρεία κατάφερε να πετύχει μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξης τους 40,54% διαθέτοντας συνολικά 416 compact SUV μοντέλα. Επίδοση που ανέβασε το μερίδιο αγοράς της Unicars στη σημαντικότερη κατηγορία της αγοράς στο 29,1%.

Ειδικότερα το T-Roc βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας των Compact SUV αφού διέθεσε 209 οχήματα κατά το 2021, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις του σε σχέση με το 2020. Αύξηση της τάξης του 23,14% πέτυχε και το VW T-Cross, μοντέλο που βρίσκεται στη βάση της γκάμας των SUV της μάρκας.

Παράλληλα, το μερίδιο αγοράς της Volkswagen εκτοξεύτηκε στο 10,3% κατά τους πέντε πρώτους μήνες του 2021 παρουσιάζοντας μια αύξηση που άγγιξε το 19,76%.

Αριθμοί που αποδεικνύουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα της Unicars αλλά και στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες after sales που προσφέρει με συνέπεια η εταιρεία στους πελάτες της.