You are here

Η Unicars παρουσίασε τέσσερα νέα ηλεκτρικά μοντέλα σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση μέσα στη φύση

23/03/2023 16:55

Η Unicars φιλοξενεί πλέον τέσσερα καινούρια αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα τους εκθεσιακούς της χώρους. Πρόκειται για το εμβληματικό ID. Buzz, την κουπέ έκδοση του Skoda Enyaq, το Born, που αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό της Cupra και τη ναυαρχίδα της Audi, το Q8 e-tron.

Και τα τέσσερα ηλεκτρικά μοντέλα παρουσιάστηκαν από τη Unicars σε μια καθόλα εντυπωσιακή εκδήλωση που έγινε στο «The Anama Concept» παρά το χωριό Λυθροδόντας.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των ηλεκτρικών Volkswagen ID. Buzz, Audi Q8 e-tron, Cupra Born και Skoda Enyaq Coupe iV εντυπωσίασε τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους συνεργάτες της εταιρείας που είδαν για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα. Μια πρωτοποριακή παρουσίαση κυριολεκτικά μέσα στη φύση υπό τους ήχους τζαζ μουσικής, απολαμβάνοντας τα μοναδικά κρασιά και κοκτέιλ από το «The Anama Concept».

Όπως δήλωσε η κυρία Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars:

H εκδήλωση δεν αφορά μόνο στην παρουσίαση άλλων τεσσάρων νέων ηλεκτρικών μοντέλων. Είναι η εισαγωγή σε ένα νέο lifestyle, η παρουσίαση ενός νέου τρόπου ζωής, που εμείς εδώ στην Unicars τον έχουμε υιοθετήσει εδώ και χρόνια, καθώς.

ΖΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ. Και το αποδεικνύουμε με μία σειρά από ενέργειες και δράσεις που έχουμε κάνει αλλά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Επιλέξαμε ένα διαφορετικό μέρος για την παρουσίαση μας. Ένα μέρος μέσα στην φύση. Φτιαγμένο με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον του. Που περικλείει όλα όσα θέλει να φέρει η ηλεκτροκίνηση στην ζωή μας: Την ηρεμία στις μετακινήσεις μας χωρίς ηχορύπανση, τον φυσικό τρόπο ζωής σε ένα περιβάλλον χωρίς ρύπανση και την απόλαυση κάποιων ξεχωριστών στιγμών σε ένα πράσινο και καθαρό περιβάλλον.

To εμβληματικό ID. Buzz αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού VW Microbus Τ1 που σημάδεψε ολόκληρες γενεές στο πέρασμα του. Ακολουθεί την σχεδιαστική ταυτότητα των αμιγώς ηλεκτρικών ID. της Volkswagen προσφέροντας κορυφαία λειτουργικότητα αλλά και μια εντυπωσιακή εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων για επιβάτες και αποσκευές.

Το νέο Audi Q8 e-tron αποτελεί την premium ναυαρχίδα του Γερμανού κατασκευαστή και εντυπωσιάζει με την ελκυστική του σχεδίαση, το επίπεδο εξοπλισμού και τεχνολογίας αφού διαθέτει ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει σήμερα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Το CUPRA Born είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της αντισυμβατικής μάρκας από την Βαρκελώνη. Ένα μοντέλο με έμφαση στον οδηγό, που προσφέρει ένα ηλεκτρικό σπορ χαρακτήρα, εξαιτίας των συστημάτων που παρέχουν δυναμική αλλά και συναισθηματική οδήγηση.

Τέλος, το νέο Enyaq Coupe iV αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια ηλεκτρικών της Skoda που συνδυάζει τον υψηλό βαθμό λειτουργικότητας με ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Παράλληλα προσφέρεται και σε τετρακίνητη έκδοση RS!

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Unicars πιστή στην στρατηγική της για την ταχύτερη εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο και για τον κυρίαρχο ρόλο της στην νέα αυτοκινητική πραγματικότητα, συνεχίζει να αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε επιλεγμένα σημεία ανά το Παγκύπριο.