You are here

Η Unicars προσφέρει το VWΤ-Roc από €199 το μήνα και έξτρα bonus €1.000

08/04/2021 13:58

Η κατηγορία των αυτοκινήτων SUV της Volkswagen σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία στην Κυπριακή αγορά. Ήδη από τους πρώτους μήνες της χρονιάς, τα SUV μοντέλα της βρίσκονται στις ψηλότερες θέσεις των πωλήσεων. Κάτι που αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα της Unicars αλλά και στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες after sales που προσφέρει με συνέπεια και υπευθυνότητα η εταιρεία στους πελάτες της.

Η εταιρεία Unicars, κάνει την απόκτηση του VW T-Roc ακόμα πιο ελκυστική, προσφέροντας το μοντέλο από €199 το μήνα και έξτρα bonus 1.000€. Μαζί και τα πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Το VW T-Roc έχει εντυπωσιακά οδηγικά χαρακτηριστικά και ευελιξία μέσα στην πόλη ενώ μπορεί να κινηθεί με άνεση τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και εκτός δρόμου. Στη βάση του βρίσκεται ο γνωστός turbo 1.0TSI κινητήρας βενζίνης της VW με απόδοση 110 ίππους που συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Στη συνέχεια συναντούμε τον 1.5TSΙ κινητήρα με τους 150 ίππους που προσφέρεται τόσο με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων όσο και με το επτατάχυτο DSG του ομίλου σε δικίνητες εκδόσεις. Στην κορυφή της γκάμας υπάρχει ο δίλιτρος TDΙ με επίσης 150 ίππους που διαθέτει επτατάχυτο DSG κιβώτιο και προαιρετικά το σύστημα τετρακίνησης 4Motion. Μεγάλη είναι και η λίστα, τόσο του βασικού όσο και του προαιρετικού εξοπλισμού προσφέροντας ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της άνεσης, της ασφάλειας αλλά και της συνδεσιμότητας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Unicars παρέχει την ευκαιρία στον Κύπριο καταναλωτή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο του από την άνεση του σπιτιού του, στο χρώμα της αρεσκείας του και με τον εξοπλισμό της επιλογής του, στην πρωτοποριακή  πλατφόρμα Unicars 4All. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars.com