You are here

Η XSpot Wealth χορηγός στο Limassol Boat Show!

24/05/2023 08:22

Η XSpot Wealth, ο Hybrid Wealth Manager, αποτέλεσε το χορηγό των Εγκαινίων αλλά και της Δεξίωσης του 8ου Limassol Boat Show, της μεγαλύτερης έκθεσης σκαφών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, που πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2023.

Η έκθεση συγκέντρωσε επισκέπτες και εκθέτες από όλο τον κόσμο με στόχο να ανακαλύψουν τα πιο πρόσφατα προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο του yachting, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για αγοραστές, κατασκευαστές , πωλητές και λάτρεις των σκαφών.

Με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σεμιναρίων και επιδείξεων και περισσότερους από 35.000 επισκέπτες και πάνω από 120 εκθέτες, το Limassol Boat Show 2023 ξεπέρασε κάθε προσδοκία όσον αφορά τους αριθμούς και την παγκόσμια απήχηση του κλάδου.

Η XSpot Wealth, ο πιο καινοτόμος Wealth Manager στην Ευρώπη, είχε δυναμική παρουσία σε αυτό το 4ήμερο show ως χορηγός των Εγκαινίων αλλά και της Δεξίωσης. Στόχος αυτής της χορηγίας ήταν να παρουσιάσει στους επισκέπτες τα βασικά χαρακτηριστικά του υβριδικού επιχειρηματικού της μοντέλου στον τομέα του wealth management που την διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό όπως τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού των έμπειρων στελεχών της ομάδας της, την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί σε όλα τα στάδια της επενδυτικής διαδικασίας, την έμφαση στη διαφάνεια και τις ανταγωνιστικές της χρεώσεις.

Καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη είτε αφορά προστασία και αύξηση κεφαλαίου μακροπρόθεσμα είτε δημιουργία σταθερού εισοδήματος, τα σύγχρονα επενδυτικά χαρτοφυλάκια της XSpot Wealth σχεδιασμένα για κάθε προφίλ επενδυτή με την βοήθεια ισχυρών τεχνολογικών εργαλείων προσφέρουν μια πρωτόγνωρη επενδυτική εμπειρία με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να ελέγχουν, να αναλύουν και να διαχειρίζονται το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο ανά πάσα στιγμή μέσω του προσωπικού τους portal.