You are here

Ιδανικές λύσεις για τη στέγαση επιχειρήσεων

10/04/2023 10:19

Τρία μοναδικά εμπορικά ακίνητα από τη Cyfield σε κύριους άξονες της Λευκωσίας

  • Στις Λεωφόρους Καλλιπόλεως, Αθαλάσσας και στη Δασούπολη

  • Σύγχρονοι γραφειακοί χώροι με όλες τις υποδομές για τις επιχειρήσεις

Τρία νέα μοναδικά και σύγχρονα εμπορικά ακίνητα στο κέντρο της Λευκωσίας, προσφέρει στην αγορά, η Cyfield. Πρόκειται για ολοκαίνουρια κτίρια που βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες στη Λευκωσία και είναι ιδανικά για τη στέγαση επιχειρήσεων διαφόρων μεγεθών.

Το ένα κτίριο, με την ονομασία «The Loop», βρίσκεται στη λεωφόρο Καλλιπόλεως, διαθέτει ευρύχωρους και σύγχρονους γραφειακούς χώρους με όλες τις τεχνολογικές υποδομές και ανταποκρίνεται πλήρως στις σημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων.

Επιπρόσθετο πλεονέκτημα του κτιρίου αυτού είναι το ότι διαθέτει και ένα κατάστημα, που μπορεί να αξιοποιηθεί ως σημείο προβολής της επιχείρησης.

Το άλλο κτίριο, με την ονομασία «The Hill B.Center» είναι κομψό, βρίσκεται σε κεντρική αρτηρία της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Αθαλάσσας και διαθέτει εξαιρετικούς και ευρύχωρους γραφειακούς χώρους με εκπληκτική θέα την πόλη. Με σύγχρονες υποδομές και πιστοποιητικό ενεργειακής κατηγορίας Α, είναι το κατάλληλο  κτίριο για επιχειρήσεις που έχουν απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών για τον εργασιακό τους χώρο και εντυπωσιακή προβολή στους πελάτες.

Το τρίτο κτίριο, με την ονομασία T-Capital (εμπνευσμένο από την τοποθεσία και το σχήμα του) βρίσκεται στην οδό Δασουπόλεως και Βασίλη Μιχαηλίδη και είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που αναζητούν στέγη με σύγχρονες εγκαταστάσεις και λειτουργικότητα χώρου. Το κτίριο αποτελείται από 6 επίπεδα και 2 υπόγεια, ενώ στο ισόγειο υπάρχει μεγάλος χώρος υποδοχής και ανελκυστήρας.

Όλα τα νέα κτίρια της Cyfield βρίσκονται σε σημεία με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, γεγονός που εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις.

Τα κτίρια αυτά αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες επένδυσης για επιχειρήσεις που επιδιώκουν να βρίσκονται σε κεντρικές περιοχές της Λευκωσίας και να διαθέτουν σύγχρονες κτιριακές, μηχανολογικές και τεχνολογικές υποδομές.

Με αυτές τις προτάσεις η Cyfield προσφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο, τις καλύτερες λύσεις για στέγαση των επιχειρήσεων του. Όλα τα κτίρια προσφέρονται εκτός από αγορά και για ενοικίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: [email protected]

https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/commercial/the-hill-business-center/

https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/commercial/theloop/

https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/commercial/t-capital/