You are here

Ημέρα αιμοδοσίας Parimatch

14/04/2021 09:28

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημέρα αιμοδοσίας για το προσωπικό της εταιρείας και το κοινό και αυτή τη χρονιά, την Παρασκευή 09/04/2021, την οποία διοργάνωσε η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από ομάδα της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Εθελοντές αιμοδότες στήριξαν αυτή τη δράση και την ευρύτερη κοινωνία και μαζεύτηκαν 10 λίτρα αίμα.

Η ενέργεια αυτή υπάγεται κάτω από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Parimatch, που στοχεύει σε πρωτοβουλίες που προάγουν την υγεία και την περιβαλλοντική και κοινωνική ευημερία και ενθαρρύνει παράλληλα και το προσωπικό της να συνεισφέρει στην κοινωνία συμμετέχοντας σε αυτές τις δράσεις.

Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί μια πράξη ζωής και αποδεικνύει το ενδιαφέρον που υπάρχει για το συνάνθρωπο μας. Είναι τόσο εύκολο και απλό να σώσεις μια ζωή, αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο σου. Το αίμα μπορεί να προέλθει μόνο από έναν άλλο ανθρώπινο οργανισμό καθώς δεν υπάρχει υποκατάστατο του αίματος. Επιπλέον, η αιμοδοσία δεν ωφελεί μόνο τους δέκτες του αίματος. H αιμοδοσία προσφέρει πολλά ηθικά οφέλη και στον κάθε αιμοδότη. Σου δίνει την ευκαιρία να:

  • Βοηθήσεις να σωθεί η ζωή μέχρι και 3 ατόμων με μια μόνο αιμοδοσία
  • Κάνεις τη διαφορά στην κοινωνία, βοηθώντας τους άλλους
  • Αναπτύξεις μια αίσθηση δέσμευσης και σύνδεσης με τους συνανθρώπους μας
  • Να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει επάρκεια αίματος για εσένα, για την οικογένειά σου, για τους φίλους σου και για όποιον το χρειαστεί

Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να σώσεις τη ζωή κάποιου συνανθρώπου σου, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις κάθε φορά που δίνεις αίμα. http://www.aimodosia.gov.cy/

Αναμνηστικά δώρα, καλάθια με τοπικά προϊόντα δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αιμοδότες.