You are here

Imperial Leather: Μια απίθανη Foamburst εμπειρία!

17/07/2008 14:58
Το Imperial Leather δημιουργεί το καταπληκτικό Foamburst με επιλογές που θα ικανοποιήσουν τον κάθε τύπο δέρματος και την κάθε προσωπικότητα! Μυρωδιές και επιλογές γεμάτες πολυτέλεια, λάμψη και εξωτικά φρούτα που αναζωογονούν το σώμα και το μυαλό!

Αυτή ακριβώς η λάμψη και η φρεσκάδα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των δύο εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν με πρωταγωνιστή το Imperial Leather Foamburst σε δύο άκρως δροσιστικές εκδηλώσεις, στην καρδιά του καλοκαιριού!

Στις 5 και 12 Ιουλίου 2008, πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις στις υπεραγορές Άλφα Μέγα Λευκωσίας και Άλφα Μέγα Λεμεσού, όπου το Imperial Leather Foamburst, ήταν εκεί και μοίραζε δώρα και εκπτώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους! Πανέμορφα μοντέλα ντυμένα με μπουρνούζια, καλούσαν τους πελάτες των υπεραγορών σε ένα μοναδικό ταξίδι Foamburst εμπειρίας!

Δύο μεγάλοι νικητές, σε Λευκωσία και Λεμεσό αντίστοιχα, κέρδισαν από ένα χρόνο δωρεάν προϊόντα Imperial Leather Foamburst. Στη Λευκωσία ήταν η Πόπη Κωνσταντίνου και στη Λεμεσό η Άντρια Παπαευαγέρου.

Το Imperial Leather Foamburst συμπεριλαμβάνει το Aqua Spa, Active και Ice Cool for Men, Ice Cool, Japanese Spa, Mango Madness, Moisture Plus, Radiance, Tahitian Retreat και το Wake Up!