You are here

Imperio: Μπαίνουν οι ένοικοι στο “The Icon”

30/11/2021 13:00

Το μεγαλεπήβολο έργο της Imperio κοσμεί το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού

Το νέο αξιοθέατο της Λεμεσού αποτελεί πλέον το “The Icon”, το εντυπωσιακό κτήριο ύψους 125 μέτρων και 21 ορόφων που ανέγειρε η Imperio στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Οι κατασκευαστικές εργασίες του μεγαλεπήβολου αυτού έργου έχουν ολοκληρωθεί και η εταιρεία έχει ξεκινήσει την παράδοση των πολυτελών διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες τους.

Το νέο στολίδι της Λεμεσού, σχεδιασμένο από τη UDS Architects, αποτελείται από 60 άνετες, πολυτελείς κατοικίες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων. Οι κατοικίες είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες με όλες τις απαραίτητες οικιακές συσκευές και είδη σπιτιού, ενώ διαθέτουν πολυάριθμες ανέσεις, καινοτομίες όπως κρυφά συστήματα κλιματισμού, αυτοματισμούς σπιτιού και ενδοδαπέδια θέρμανση, χαρακτηριστικά τα οποία διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα ζωής. Τη διακόσμηση των κατοικιών ανέλαβε η Obliq Interiors, προσφέροντας έναν υψηλό σχεδιασμό που συνδυάζει τη σύγχρονη πολυτέλεια με την άνεση.

ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/7n01gm3bRlA

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά των διαμερισμάτων αντικατοπτρίζονται και στο μεγάλο ενδιαφέρον αγοραστών, καθώς ελάχιστα παραμένουν διαθέσιμα. Ταυτόχρονα, για όσους ονειρεύονται να ζήσουν έστω και για λίγο τη μοναδική εμπειρία του Icon, η Imperio προσφέρει τη δυνατότητα βραχυπρόθεσμης ενοικίασης κάποιων εκ των κατοικιών του. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Icon από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Τοποθετημένο ακριβώς στο κέντρο της ακτογραμμής της Λεμεσού, σε μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές του Δήμου Γερμασόγειας, το The Icon προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και την πόλη, την οποία θα μπορούν να απολαμβάνουν, πέρα από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και οι επισκέπτες του πύργου. Ειδικά για τον σκοπό αυτό έχει σχεδιαστεί ο 10ος όροφος, ο οποίος θα προσφέρει προσεχώς διάφορες υπηρεσίες για τους επισκέπτες.

Ειδικότερα, στον 10ο όροφο του κτηρίου θα λειτουργήσει ένα εντυπωσιακό μπαρ και Water Club, το οποίο θα διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, μία από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο, ενώ όλες οι εγκαταστάσεις θα περιβάλλονται από περίτεχνους κήπους. Στον ίδιο όροφο θα λειτουργήσει επίσης το πολυτελές εστιατόριο La Caleta στα μέσα Δεκεμβρίου, το οποίο θα προσφέρει γεύσεις από μεσογειακή κουζίνα και πανοραμική θέα. Επιπλέον, ο 11ος όροφος θα στεγάζει ένα υπερσύγχρονο Fitness και Yoga Club, όπου οι ένοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες γυμναστηρίου και στούντιο γιόγκα.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθυντής της Imperio, Γιάννης Μισιρλής, ανέδειξε ότι «πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά έργα της Imperio και ένα από τα πιο αξιόλογα κτήρια που θα κοσμούν την ακτογραμμή της Λεμεσού μέσα στις επόμενες δεκαετίες». Όπως επεσήμανε, «η ολοκλήρωση του Icon δεν αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες του, αλλά και τους κατοίκους της Λεμεσού και το ευρύ κοινό, καθώς με τη λειτουργία διαφόρων υπηρεσιών στον 10ο όροφο του κτηρίου, θα μπορούν να απολαμβάνουν την πόλη από ψηλά».

Σημειώνεται ότι για την κατασκευή του Icon εργοδοτήθηκαν πέραν των 450 εργαζομένων, ενώ για τη λειτουργία του δημιουργήθηκαν 100 νέες θέσεις εργασίας.

Παράλληλα, θέλοντας να εντάξει την τέχνη στο κυπριακό Real Estate, η Imperio έχει τοποθετήσει στην είσοδο του Icon ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης. Πρόκειται για τον King Kong, ένα από τα από τα γλυπτά της δημοφιλούς σειράς Wild Kong, του διάσημου Γάλλου εικαστικού Richard Orlinski. O μπλε King Kong, o οποίος μαγνητίζει τα βλέμματα, έχει ήδη γίνει talk of the town. Περαστικοί κάνουν καθημερινά τη στάση τους στο Icon για να θαυμάσουν το αριστούργημα του Γάλλου καλλιτέχνη, ενώ αριθμός νιόπαντρων ζευγαριών έχουν πραγματοποιήσει μέρος της γαμήλιας φωτογράφησής τους δίπλα από το εντυπωσιακό έργο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Icon υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.limassolicon.com.