You are here

Imperio: Παραδίδει το Icon το ερχόμενο καλοκαίρι

29/01/2021 09:02

Προς ολοκλήρωση βαίνουν οι κατασκευαστικές εργασίες για την αποπεράτωση του έργου Icon της Imperio, το οποίο θα κοσμεί τη Λεμεσό τις επόμενες δεκαετίες. Το Icon αναμένεται να παραδοθεί τον Ιούλιο του 2021, με την πρόσφατη ολοκλήρωση του τελευταίου ορόφου να έχει ήδη σημάνει την αντίστροφη μέτρηση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες επικεντρώνονται πλέον στην ολοκλήρωση της κορυφής του κτηρίου, αλλά και στο εσωτερικό των πολυτελών κατοικιών, όπου θα εγκατασταθούν έξυπνα συστήματα αυτοματισμού, τα οποία θα παρέχουν πρόσθετες ανέσεις.

Σε δηλώσεις της για την πρόοδο του έργου, η Design Director της Imperio, Έλις Μισιρλή, δήλωσε ότι «οι κατασκευαστικές εργασίες προχωρούν βάσει προγραμματισμού, με στόχο την παράδοση του Icon στους ιδιοκτήτες του το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως επεσήμανε η κ. Μισιρλή, όλες οι εργασίες συνεχίζονται στη βάση των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας, ενώ η εταιρεία έλαβε και πρόσθετα μέτρα ασφαλείας: «Κορυφαία προτεραιότητά μας σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, είναι η διασφάλιση της υγείας του προσωπικού μας και κατ’ επέκταση της δημόσιας υγείας. Προς αυτή την κατεύθυνση εφαρμόζουμε αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ έχουμε λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόοδος που σημειώθηκε στις κατασκευαστικές εργασίες του Icon καταγράφεται σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία στο κανάλι της στο YouTube (https://youtu.be/0PWmptUASho).

Το κτήριο ύψους 125 μέτρων και 21 ορόφων της Imperio, σχεδιασμένο από την UDS Architects, βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και την πόλη. Το Icon αποτελείται από 60 πολυτελείς κατοικίες.