You are here

Incredible υπηρεσία Pick Up μόνο στο Nicosia Mall

05/06/2020 08:58

Κάντε την παραγγελία σας… Περάστε, μαζέψτε και φύγατε. Το Nicosia Mall ανοίγει τις πύλες του, με τις καλύτερες προδιαγραφές, όχι μόνο στην ασφάλεια αλλά και στην εξυπηρέτηση, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή. Στην προσπάθεια του να προσφέρει ακόμη περισσότερες διευκολύνσεις στους πελάτες του, στη μετά Covid εποχή και να τους παρέχει τις πιο incredible υπηρεσίες, έχει καθορίσει συγκεκριμένο σημείο παραλαβής προϊόντων.

Αυτό που ονειρευόσαστε έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Είστε βιαστικοί, κουρασμένοι, δεν είστε ντυμένοι κατάλληλα, βαριέστε να βγείτε απ’ το αμάξι με τόση ζέστη… Όποιος κι αν είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα,για να παραλάβετε τα ψώνια σας:

  • Προχωρήστε κάνοντας την παραγγελία σας απ’ το αγαπημένο σας κατάστημα, μέσω e-shop, τηλεφωνικώς, ή μέσω socialmedia.
  • Όταν φτάσετε στο Nicosia Mall, παρκάρετε στο προκαθορισμένο σημείο στάθμευσης και παραλαβής (Pick Up Point) που βρίσκεται κοντά στην κεντρική είσοδο, μπροστά ακριβώς από τα εξωτερικά πάρκινγκ. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να το βρείτε αφού υπάρχει ευδιάκριτη σηματοδότηση.
  • Επικοινωνήστε με το κατάστημα από το οποίο έχετε παραγγείλει και δηλώστε τα στοιχεία σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.
  • Το προσωπικό του καταστήματος θα σας παραδώσει τα ψώνια σας, καθώς εσείς βρίσκεστε στην άνεση του αυτοκινήτου σας.

Η μέθοδος πληρωμής διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο παραγγελίας και το εκάστοτε κατάστημα. Για παράδειγμα μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα, μέσω e-shop ή τηλεφώνου, ή με αντικαταβολή.

Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα καταστήματα που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς και για τον τρόπο παραγγελίας και πληρωμής, θα βρείτε στην ιστοσελίδατου Nicosia Mall: nicosiamall.com

Προτεραιότητα του Nicosia Mall είναι να σας προσφέρει πάντα τις πιο incredible shopping εμπειρίες.

Better! Stronger! Together!