You are here

Καλοκαιρινά δωράκια από την “Card & Fly” της Marfin Laiki Bank

29/06/2011 14:33
Η κάρτα βαθμών “Card & Fly” της Marfin Laiki Bank είχε και φέτος αισθητή παρουσία στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του εστιατορίου Fridays και ειδικά τις βραδιές «Caribbean Island Escape» που περιλάμβαναν και ζωντανή μουσική.

Σε όλους τους παρευρισκομένους προσφέρθηκαν χρήσιμα δώρα για την παραλία και δόθηκαν πληροφορίες για τα προνόμια και πλεονεκτήματα των καρτών βαθμών Card & Fly της Marfin Laiki Bank.

Oι κάρτες βαθμών Card & Fly είναι οι μόνες κάρτες που δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει ανάμεσα σε 14 αεροπορικές εταιρείες για τα ταξίδια του. Επιπλέον, οι δωροεπιταγές που εκδίδονται από τη συγκέντρωση βαθμών μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία και τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Κύπρου.

Για να αποκτήσετε τη δική σας κάρτα σήμερα, η οποία μέχρι 8 Ιουλίου εκδίδεται χωρίς συνδρομή για τον πρώτο χρόνο, μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Marfin Laiki Bank. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κάρτες βαθμών μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τηλετράπεζα στο τηλ. 8000 2000 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.marfinbank.com.