You are here

Κάνε κουμάντο στα οικονομικά σου μέσω του MoneyFit

22/09/2022 16:02

Άλλη μια πρωτοποριακή ψηφιακή υπηρεσία από την Τράπεζα Κύπρου

Η νέα υπηρεσία MoneyFit της Τράπεζας Κύπρου σε βγάζει από τον μπελά και σου παρέχει ένα προσωπικό σύμβουλο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Tο MoneyFit βοηθά στην καλύτερη διαχείριση και τον έλεγχο των οικονομικών σου, στον καλύτερο έλεγχο των εξόδων σου και γενικότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

H Τράπεζα Κύπρου, μέσω του MoneyFit, σε οδηγεί ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στη ψηφιοποίηση. Ενεργοποίησε το MoneyFit στο BoC Mobile App και μάθε για προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τα έξοδα και τις ανάγκες σου με τελικό στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων.

Επίσης μέσω αυτής της πρωτοποριακής υπηρεσίας μπορείς να καθορίζεις προϋπολογισμούς για καλύτερη παρακολούθηση των εξόδων σου, να ενημερώνεσαι για πιθανές επερχόμενες συναλλαγές, να βλέπεις το σύνολο των εξόδων και εσόδων σου ανά κατηγόρια, να ενημερώνεσαι για την κατάθεση του μισθού σου και άλλα πολλά με γνώμονα την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών από τον πελάτη.

Μπορείς να το βρεις μέσω του BoC Mobile App πατώντας στις επιλογές πάνω αριστερά της οθόνης. Η υπηρεσία ενεργοποιείται αυτόματα, αφού προηγουμένως δώσεις τη συγκατάθεσή σου στην Τράπεζα, για σκοπούς marketing.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν για όλους τους πελάτες της Τράπεζας Κύπρου.