You are here

Κάντε κλικ στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΣΑΕΚ που ενισχύει την επικοινωνία της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας

25/01/2023 13:48

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες της. Εύχρηστη και ελκυστική στοχεύει να ενισχύει καθοριστικά το σημαντικό ρόλο που έχει να διαδραματίσει ο ΣΑΕΚ, ως το αναγνωρισμένο και αντιπροσωπευτικό σώμα της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας της Κύπρου. 

Με μοντέρνο σχεδιασμό και συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες απαιτήσεις της διαδικτυακής επικοινωνίας, η νέα ιστοσελίδα του συνδέσμου αποτελεί πομπό πολύτιμου περιεχομένου για τα στελέχη της βιομηχανίας, τον πολίτη και τα μέσα ενημέρωσης.

Μέσω της ανανεωμένης και επανασχεδιασμένης ιστοσελίδας, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στον κόσμο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας, γνωρίζοντας περισσότερα για: τα 29 μέλη-εταιρείες που εκπροσωπεί ο ΣΑΕΚ, τις συλλογικές θέσεις και προτάσεις των μελών του προς την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία και το σημαντικό ρόλο που επιτελεί ο σύνδεσμος στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας. Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα παρέχει ενημερωτικό περιεχόμενο για την ασφάλιση, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες για αντιμετώπιση του ασφαλιστικού αναλφαβητισμού.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ Ανδρέας Αθανασιάδης, πιστεύει πως η νέα διαδικτυακή σελίδα του συνδέσμου θα έχει καταλυτική συμβολή στην περαιτέρω ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας. “Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΣΑΕΚ αποτελεί την άμεση επαφή μας με την κοινωνία, το δικό μας   κανάλι επικοινωνίας. Με περιεχόμενο αξίας και βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης, ενισχύει καθοριστικά  την ανάπτυξη του κλάδου και την ενδυνάμωση του θεσμού της ασφάλισης”.

Κάνε κλικ www.iac.org.cy και ταξίδεψε στην αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου.