You are here

Κεντρικά σημεία στο κέντρο της Λευκωσίας επιλέγει για τις πολυκατοικίες νέας γενιάς της, η Cyfield

13/06/2019 12:22
  • Στο κέντρο της πόλης η  «Ήρας»

Ακόμη μία νέα οικιστική πρόταση προτείνει η Cyfield. Πρόκειται για μία μοντέρνα πολυκατοικία με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική άποψη η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, στην οδό Ήρας, πάροδο της Λεωφόρου Μακαρίου.

Η τοποθεσία στην οποία ανεγείρεται η Ήρας είναι ιδανική για οικογένειες και άτομα που θέλουν να επιστρέψουν στο κέντρο της πόλης, κοντά σε σχολεία, υπηρεσίες και καταστήματα, με άμεση πρόσβαση σε όλα τα κεντρικά σημεία της Λευκωσίας.

Η καινούργια πολυκατοικία νέας γενιάς, αποτελεί μια πρόταση με πολλές ανέσεις. Τα διαμερίσματα του κτιρίου είναι ιδιαίτερα προσεγμένα, με κύριο στόχο τη λειτουργικότητα και την άνεση των ενοίκων τους. Το κτίριο θα κατασκευαστεί με άριστης ποιοτικά υλικά που παράλληλα ανεβάζουν το επίπεδο κατασκευής και την ποιότητα διαβίωσης. Το πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α που διαθέτει το κτίριο εξασφαλίζει χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και δαπάνη.

Το κτίριο διαθέτει διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων με ευρύχωρους και μεγάλους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Τα δύο ρετιρέ της πολυκατοικίας στον 7ο όροφο απολαμβάνουν τη χρήση roof garden.

Τα διαμερίσματα του κτιρίου περιλαμβάνουν ενδοδαπέδια θέρμανση, ηχητική και θερμική μόνωση, φωτισμό LED, τεχνογρανίτες στην κουζίνα, ξυλουργικά και δάπεδα ποιότητας, θυροκάμερες και ελεγχόμενες προσβάσεις.

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση της ζωής μας. Στη Cyfield της δίνουμε πραγματική αξία προσφέροντας σας ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

80005757 (δωρεάν γραμμή επικοινωνίας)

[email protected]

http://cyfieldgroup.com/project/eras