You are here

ΚΕΒΕ: Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας CyEC2008

06/06/2008 14:51
Το ΚΕΒΕ σας προσκαλεί στην τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας CyEC2008 που θα διεξαχθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2008 στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας CyEC2008 διοργανώνεται από το 2003 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με την ενεργή στήριξη της Κυπριακής Τράπεζας Αναπτύξεως, του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, και του ΚΕΒΕ. Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας ουσιαστικά είναι ένας διαγωνισμός επιχειρηματικού σχεδίου για τη σύσταση νέων επιχειρήσεων στον τομέα της τεχνολογίας και στοχεύει στην ενθάρρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας από τους νέους επιστήμονες.

Στη φετινή τελετή βράβευσης του διαγωνισμού οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν δύο καταξιωμένους συμπατριώτες μας που ο καθένας στον τομέα του διαγράφει μια λαμπρή επιχειρηματική πορεία στο εξωτερικό. Πρόκειται για τους Θέο Παφίτη και Κυριάκο Αθανασίου. Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα της τελετής βράβευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας στη διεύθυνση www.cyec.org.cy.