You are here

ΚΕΒΕ: Εκδήλωση απονομής βραβείων επιχειρηματικότητας CyEC2009

24/06/2009 14:57
Η φετινή εκδήλωση απονομής των βραβείων επιχειρηματικότητας CyEC2009 θα γίνει την Πέμπτη 02 Ιουλίου 2009 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κος Μάριος Κάρογιαν ο οποίος θα απονείμει και τα βραβεία στους νικητές του διαγωνισμού.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από το 2003 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου με την ενεργό στήριξη σημαντικών φορέων του τόπου που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα.

Ο φετινός διαγωνισμός διοργανώνεται με την ενεργό στήριξη του ΚΕΒΕ, της Κυπριακής Τράπεζας Αναπτύξεως, του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας, του Διεθνούς Ινστιτούτου Διοίκησης Κύπρου (CIIM), και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου – Enterprise Europe Network.

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας ουσιαστικά είναι ένας διαγωνισμός επιχειρηματικού σχεδίου για τη σύσταση νέων επιχειρήσεων στον τομέα της τεχνολογίας και στοχεύει στην ενθάρρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας από τους νέους επιστήμονες.

Στη φετινή τελετή βράβευσης του διαγωνισμού οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν δύο καταξιωμένους συμπατριώτες μας που ο καθένας στον τομέα του διαγράφει μια λαμπρή επιχειρηματική πορεία στο εξωτερικό. Πρόκειται για τους Κώστα Ευριπίδου και Πάνο Παναή.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.