You are here

ΚΕΒΕ: Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ στο Τορόντο

17/10/2018 09:33

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο  διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή και Φόρουμ στο Τορόντο στον Καναδά  την Τρίτη  16 Οκτωβρίου 2018 στο οποίο συμμετείχε σημαντικός αριθμός εταιρειών από την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου και του Καναδά, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών.

Το Φόρουμ συνδιοργανώθηκε από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, με την ενεργή στήριξη του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Καναδά.

Στη συζήτηση τύπου πάνελ παρουσιάστηκαν και αναπτύχθηκαν, από εκπροσώπους κυπριακών εταιρειών, οι ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος ως επενδυτικός προορισμός, καθώς και ως περιφερειακή / διεθνής βάση πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Μετά το πέρας του Επιχειρηματικού Φόρουμ, πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός κατ’ ιδίαν επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B meetings) μεταξύ εταιρειών από τις δύο χώρες.

Η εν λόγω Επιχειρηματική Αποστολή εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλει το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, καθώς και τα Εμπορικά Κέντρα της Δημοκρατίας στο εξωτερικό με απώτερο στόχο την προώθηση της Κύπρου και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της σε σημαντικές ξένες αγορές.