You are here

ΚΕΒΕ: Προβολή της Κύπρου σαν Επιχειρηματικό Κέντρο στο Λονδίνο

27/06/2008 14:22
Στο χρηματοοικονομικό και εμπορικό κέντρο της Βρετανίας, την πρωτεύουσα Λονδίνο μεταφέρονται τα προγράμματα του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και του ΚΕΒΕ για περαιτέρω ανάπτυξη των Κυπρό-Βρετανικών εμπορικών σχέσεων και για προβολή της Κύπρου ως Διεθνούς Επιχειρηματικού Κέντρου.

Το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού διοργανώνουν αποστολή στη Βρετανία η οποία περιλαμβάνει και οργάνωση συνεδρίου στο Λονδίνο τη Δευτέρα 30 Ιουνίου. Το Συνέδριο θα γίνει στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και η διοργάνωση του θα γίνει με την “Financial Times” που αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στην όλη διοργάνωση.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού
Προσέλκυσης Ξένων Επενδύσεων κύριοι Φειδίας Πηλίδης και Χρίστος Μαυρέλλης, ο πρώτος Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας UNICOM Management Services (Cyprus) Ltd κ. Robert Thomson και ο εκτελεστικός Διευθυντής της International Financial Services Land Sir Stephen Wright.

Το συνέδριο θα χαιρετίσει και συντονίσει εκ μέρους του ΚΕΒΕ ο αμέσως προηγούμενος Πρόεδρός του κ. Βασίλης Ρολόγης.

Στην αποστολή θα συμμετάσχουν Κύπριοι επιχειρηματίες / επαγγελματίες μέλη του ΚΕΒΕ και του νεοϊδρυθέντος επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Βρετανίας που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών περιλαμβανομένων νομικών, ελεγκτικών, επενδυτικών και κτηματικών.

Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν πέραν των 110 Βρετανικών εταιρειών και η διοργάνωση θα προσδώσει νέα δυναμική στην προσπάθεια που καταβάλλεται για προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στη Βρετανία που αποτελεί χώρα με παραδοσιακούς οικονομικούς δεσμούς.