You are here

Το ΚΕΒΕ βραβεύει τους άριστους της νεανικής επιχειρηματικότητας

13/11/2019 09:52

Βραβεία «Γε’ νέο Επιχειρείν»

Το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το περιοδικό Θεσσαλονίκης Δρώμενα, διοργανώνει για δεύτερη κατά συνέχεια χρονιά την τελετή βράβευσης Νέων Επιχειρηματιών κάτω των 40 ετών με τίτλο «Γε’ νέο Επιχειρείν», που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στα Κεντρικά Γραφεία της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία.

Επίσημος Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Ελληνική Τράπεζα.

Η σημαντικότητα των βραβείων «Γε’ νέο Επιχειρείν» έγκειται στο γεγονός ότι πρωτίστως επιβραβεύονται οι νέοι επιχειρηματίες, οι οποίοι ξεχώρισαν και ταυτόχρονα, ενθαρρύνονται και άλλοι νέοι για να μπουν ενεργά στον επιχειρηματικό στίβο, αναπτύσσοντας τις ηγετικές και επιχειρηματικές τους ικανότητες.

Η Κύπρος διαθέτει άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να επιτύχει πολλά και μέσα από το θεσμό του βραβείου «Γε’ νέο Επιχειρείν» προωθείται η προβολή και η ανάδειξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στον τόπο μας.

Με τον τρόπο αυτό δίδεται το μήνυμα ότι οι νέοι μας δεν πρέπει να εφησυχάζουν και πάντοτε οφείλουν να προσπαθούν για το καλύτερο, το πιο πρωτότυπο εντοπίζοντας τα κενά της αγοράς.

Το ΚΕΒΕ ήταν και είναι υπέρ των καινοτόμων ιδεών, οπότε θα στηρίζει κάθε ιδέα νέου ανθρώπου που θα θελήσει να εισέλθει στο χώρο του επιχειρείν.