You are here

Κίνηση Στρατηγικής από τον Όμιλο της Τράπεζας Κύπρου

17/04/2008 15:07
Επιλέγει το Σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού SAP HCM

Λευκωσία, 17 Απριλίου, 2008. Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για την προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης SAP Human Capital Management (Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού) υπογράφτηκε μεταξύ της SAP και του Ομίλου της Τράπεζας Κύπρου.

Η λύση SAP HCM επιτρέπει στην Τράπεζα Κύπρου να προχωρήσει στην σταδιακή μεταφορά όλων των υφιστάμενων HR συστημάτων κάτω από μια κεντρική πλατφόρμα παρέχοντας της έτσι μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία στην υλοποίηση της απόφασης της, για ενιαίο σύστημα διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου. Επιπλέον, προσφέρει στους τελικούς χρήστες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την διαχείριση των προσωπικών τους δεδομένων καθώς και των εκπαιδευτικών τους αναγκών απελευθερώνοντας χρόνο για την καθημερινή τους εργασία και τις κεντρικές Τραπεζικές λειτουργίες. Την ίδια στιγμή η λύση δημιουργεί την υποδομή μείωσης του λειτουργικού κόστους, ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού και επομένως βελτίωσης του επιπέδου παραγωγικότητας των εργαζομένων.

Την υλοποίηση της λύσης, η οποία αποτελείται από τις θεματικές ενότητες: Organizational Management, Time Management, Training Management, Employee Self Service / Manager Self Service, Organizational Management, Personnel Administration, Training Management functions, eRecruiting και Reporting ανέλαβε ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SAP στην Κύπρο, εταιρία Advanced Management Solutions Ltd.

«Μετά από προσεκτική έρευνα και αξιολόγηση όλων των επιλογών που είχαμε στη διάθεση μας, ήταν ξεκάθαρο ότι η λύση SAP HCM παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων το οποίο ανταποκρίνεται τόσο στο μέγεθος όσο και στην πολυπλοκότητα των απαιτήσεων του Ομίλου της Τράπεζας Κύπρου. Η επιτυχημένη υλοποίηση της λύσης σε παγκόσμιους τραπεζικούς οργανισμούς, η δέσμευση της SAP για την μελλοντική εξέλιξη της λύσης HCM, αλλά και ο επαγγελματισμός με τον οποίο η SAP ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μας για ολοκλήρωση του δύσκολου αυτού έργου, ήταν καθοριστικοί παράγοντες στη λήψη της απόφασης αυτής» δήλωσε ο Λεωνίδας Εισοδίου, Chief Information Officer, αναφερόμενος στους λόγους που οδήγησαν τον Όμιλο της Τράπεζας Κύπρου στην επιλογή της λύσης SAP HCM.