You are here

Κοπή βασιλόπιτας από ΣΑΕΚ και Ασφαλιστική Βιομηχανία

01/02/2023 17:10

Με την ευχή το 2023 να είναι αποδοτικό για την Ασφαλιστική Βιομηχανία, ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), πραγματοποίησε τελετή κοπής βασιλόπιτας την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία, στην παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Στέφης Δράκου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, αντιπρόσωποι των 29 μελών/εταιρειών του ΣΑΕΚ, συνεργάτες, φίλοι και αφυπηρετήσαντα μέλη του κλάδου ασφάλισης.

Η τελετή κοπής βασιλόπιτας του ΣΑΕΚ, ήταν μία καλή ευκαιρία για συναπάντημα της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας, σε μία συνάντηση πιο χαλαρή που προσφερόταν για γνωριμία μεταξύ των μελών και ανταλλαγή απόψεων που αφορούν τον κλάδο.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Στέφη Δράκου, στο σύντομο χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στην οικονομία της χώρας, τονίζοντας πως ο κλάδος ασφάλισης είναι ανθεκτικός, αλλά και φτιαγμένος για να αντιμετωπίζει με επιτυχία την κάθε δυσκολία που παρουσιάζεται ενώπιόν του.

Στο χαιρετισμό του ο Ευάγγελος Αναστασιάδης, Πρόεδρος του ΣΑΕΚ, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχήθηκε το 2023 να αποτελέσει εφαλτήριο για την Ασφαλιστική Βιομηχανία, για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες: «Βαδίσαμε ήδη τον πρώτο μήνα του 2023, ένα έτος που αναμένεται να είναι άκρως απαιτητικό για την οικονομία και κατ΄ επέκταση για τον κλάδο μας. Οι προκλήσεις που αναμένεται να αντιμετωπίσουμε, μεγάλες και πολυεπίπεδες, γνωρίζουμε όμως καλύτερα από όλους, πως να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τα αναπάντεχα της ζωής, να βρίσκουμε λύσεις και να αναπτυσσόμαστε. Εύχομαι ο νέος χρόνος, να έχει θετικό πρόσημο στις εταιρείες/μέλη του ΣΑΕΚ, στα στελέχη τους, όπως και στις οικογένειές τους».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Αθανασιάδης, Γενικός Διευθυντής του ΣΑΕΚ, ευχαρίστησε την ομάδα του για το σημαντικό έργο που επιτελεί, αλλά και τις ασφαλιστικές εταιρείες για την άριστη συνεργασία, σημειώνοντας πως: «Σε ένα έτος γεμάτο προκλήσεις, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να αντιπροσωπεύουμε τη βιομηχανία σε Κύπρο και εξωτερικό, προβάλλοντας τις συλλογικές θέσεις και τις προτάσεις των μελών μας, προς την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία, αλλά και σε διεθνείς οργανισμούς. Την ίδια στιγμή, δεν σταματάμε να στηρίζουμε τα μέλη μας, στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού των εργασιών τους, προωθώντας τους πρότυπα βέλτιστων πρακτικών που ενισχύουν την ποιότητα εξυπηρέτησης του κοινού».

Περισσότερα για την αποστολή και το έργο του ΣΑΕΚ στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συνδέσμου στο www.iac.org.cy.