You are here

Κορυφαίες διακρίσεις για τους εκπαιδευόμενους λογιστές της KPMG Κύπρου

11/01/2019 10:39

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης που διοργάνωσε η KPMG Κύπρου, στα πλαίσια του ετήσιου Gala που διοργανώνει για τους υπαλλήλους της,για να συγχαρεί και να τιμήσει τους εκπαιδευόμενους λογιστές της που ξεχώρισαν σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, στις εξετάσεις του ACA και ACCA το 2017 και 2018.

Στην τελετή βραβεύτηκαν ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ που κατέλαβε την πρώτη θέση παγκύπρια στο μάθημα Strategic Business Leader τον Σεπτέμβρη του 2018, η Μαρία Ζαντή που κατέλαβε την Τρίτη θέση παγκύπρια για την εκπλήρωση όλων των μαθημάτων του ACCA τον Σεπτέμβρη του 2018, η Στυλιάνα Ονουφρίου που κατέλαβε την πρώτη θέση παγκύπρια στο μάθημα του F8 τον Ιούνη του 2018, η Μαρία Ξυρίχη που κατέλαβε την πρώτη θέση παγκύπρια στο μάθημα F7 το Δεκέμβρη του 2017 και ο Κωνσταντίνος Φτούλης που κατέλαβε την πρώτη θέση παγκύπρια για το μάθημα F6 το Δεκέμβρη του 2017.

Επίσης βραβεύτηκαν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές που κατάφεραν να τελειώσουν όλες τις εξετάσεις του ACA με επιτυχία κατά τη διάρκεια των 3 χρόνων. Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν βραβεία στους Μαρία Αναστασίου, Χρίστος Κουμίδης και Γεωργιάνα Κυριάκου που είχαν πετύχει τον υψηλότερο μέσο όρο σε όλα τα μαθήματα του ACA, στα μαθήματα του Advanced Level και στα μαθήματα του Professional Level αντίστοιχα.

Τέλος, με ιδιαίτερη τιμή απονεμήθηκε για ακόμη μια φορά ένα διεθνές βραβείο στη Χαρά Σκορδή, η οποία κατέλαβε την έκτη θέση (joint) παγκόσμια και το βραβείο Arthur Swinson για την εκπλήρωση όλων των μαθημάτων του Professional Level του ACA το 2017.

Η Διοίκηση της εταιρείας αισθάνεται περήφανη για τις αξιοσημείωτες διεθνείς και παγκύπριες διακρίσεις των εκπαιδευόμενων λογιστών της.